Ledig helg och shopping på stan!

Äntligen har man lite ledigt.. har jobbat flera dagar i streck nu och inte hunnit vila för haft besök från australien och vart sjuk samtidigt.. inte lätt kombination.. men nu så!! Ska unna mig en dag på stan och inhandla lite godsaker.. Gina Tricot har fått in en sjukt snygg skinnjacka som SKA bli min.. köper en till mami också.. hon har letat efter en så länge nu så det är på tiden att denna kom in.. 599:-.. såå värt det! =)
 

Vi kom ju iväg på en resa iallafall.. det blev cypern och going bananas för hela slanten.. näädå.. vi tog det faktiskt mest lugnt, vilket var väldigt skönt.. behövdes! Men sen när man kom hem så blev man sjuk efter två dagar.. jättekul! undra om man hade svinus eller bara influensan.. usch vill inte veta! frisk är jag nu iallafall så var inte rädda för mig =)

Nu har jag fått mitt morgonkaffe och Melissa Horn, ska snart hoppa in i duschen... ikväll blir det utgång med tjejorna..förfest hemma hos min lilla snuffs.. ser fram emot detta, ledig imorgon också.. skönt! going banans.. (igen)

yammie.. // Anna

RSS 2.0