Nattii!

Tidigt sovdags idag, jobbar heldag imorgon så tänkte vara duktig och lägga mig tidigt för en gång skull=)! Får se hur det går att somna, yääyä! Imorgon blir det ut och äta och fira en kompis som fyller år, så lär inte få så mycket sömn då! Önskar man kunde lagra sömn så man hade det i lager i bland...
Sov söttt!

Vår vår vår!

Åh blir så himla glad när man vaknar på sin lediga dag med underbart väder=)! Tänkte ut och ta en liten promenix ute i solen med mami sen. Konstigt nog pigg efter gårdagens utgång som ändå blev av i sista stund, så myysigt på vasastan och sen till nivå, blev kanon kväll! Så nu kan man med gott samvete jobba hela helgen...
Lägger upp lite knas bilder som vanligt=)! Ha en underbar dag i solen!

 

    våra toalett besök finns alltid med...

 vi fixade en väldigt skön taxi till nivå, perfekt, billig och bra!

 väl framme med taxin=)


Nu väntar fruukost, namnaam!

/S

Slappedag!

Ska jobba fredag, lördag och söndag så passade på att ta det riktigt lugnt idag så jag orkar med helgen... så känner mig bra utvilad.. så himla skönt :) tog till o med ledigt från pojken min, haha.. ne, men när man är ensam så kan man bara göra det man själv vill utan att man behöver tänka på eller ta hänsyn till någon annan, och det behövs ibland.. :) 

Har svårt att hålla mig från min o Saras trogna vän;... Chailatten.. haha... så till frukost blev det mackor och chai... det la sig bra i magen :) muuuumsigt! 

   

Längtar verkligen till sommaren nu.. detta mellanväder gör en så trött på aallt... ena dagen blir man glad av att solen tittar fram lite sen nästa dag ösregnar det.. hur kul är det på en skala? zeerooOoOoOoO ! 

Igår så hade jag o Sara en heldag på stan, tittade lite i affärer o myste på Espressohouse såklart.. får ju inte missa den bästa Chaien när man e på stan :) Vi åkte egentligen in för att gå till Resia o kolla på resor, men det fick bli den sista halvtimmen innan det stängde.. haha.. så typiskt oss.. man blir ju fast i en affär om man går in i den... men men.. hann gjorde vi iallafall... får se vart det begär av till sommaren.. Rhodos var tanken, så får prata ihop oss nu i veckan med alla tjajjor som ska med ;-)

Vi hittade en mysig kofta på H&M för 398 kr... snygg att ha till helsvart och nu under en skinnjacka eller att bara ha den som jacka på sommaren eller att ha den bara som den är.. eller hur man nu vill ha den.. så slutsats: funkar till ALLT när du VILL! :) Haha !
Vi köpte också varsin glitter eyeliner i den turkosa färgen du ser längre ner.. fint att ha under ögat men man kan ha den ovanför också.. fast jag ser inte klok ut i att ha färger på ögonlocket... måste ha bruna eller svarta färger där..så det blir under ögat för miiiiig... 

 

Vi fastnade för den långa kragen, lika snyggt att ha den helknäppt som halvknäppt.. haha : )



Om man inte vill glittra så mycket så kan man köpa sig en turkos kajalpenna istället... funkar lika bra :)

Nu ska jag snart hoppa i sääng.. sov sött!
Puss&kram Annaa


Marängsviiiiss, namnam!

Det är konstigt men det känns alltid som det är söndag, så nu är det söndag här igen.. Har haft en trevlig helg med lite mys igår ute på Victoria med Lovisa, Emelie och Elenore, som det var ett bra tag sen jag såg.Alldeles för sällan ses vi och alltid lika roligt att träffa henne, vi skrattar verkligen åt allt och har bara så skoj även fast man inte är på hugget=)! Saknar våra hel sjuka lektioner i skolan ibland, det kunde sluta hur som helst.

Har annars inte gjort så mycket idag förutom att lagat pizzor, så naaamnammigt! Så nu känns det som dom ligger i min mage och jäääser, dom ska snart få sällskap av lite marängsviss också när anni och emlan snart kommer. Ska ha myskväll, sitta och kika i lite resekataloger och bestämma vår lilla solsemester i sommar. Så att vi på något sätt kan få vår semester samtidigt i sommar.

Sedan väntar jobb imorgon, har sett att vi ska få in så söööta klänningar på Gina så vi får hoppas på att dom håller vad dom lovar från bilderna=)! Sen lön, lön och löön imorgon=)=)!

Nu blir det till att marängsvissa ska allt lära Anna hur man gör, eftersom hon inte kom ihåg att man kunde göra det själv, ha ha!

Puss&kram


Rutigt & fransar!

Då var det dags för sängen åter igen, och helgen är snart här, förstår inte vart veckorna försvinner. Iallafall ledig en dag så lite har man att se fram emot=). Men det blir en lugn helg förmodligen, inte mycket pengar kvar nu inte. Har redan börjar skriva på en liten lista av vad som måste inhandlas, förstår inte på mig själv riktigt, samma sak varje månad. Jag lär väl mig nångång förhoppningsvis...=)!

Så snygg rutig skjorta och frans väskan ska vi inte prata om...iiih. Var bara tvungen att lägga in den.
Snygg klocka dessutom, alltid klockor just nu för mig...

image44


Måste bara dela med mig och berätta hur sött min katt ligger och sover just nu, med tassarna instoppade mellan elementet så guuulligt. Man vill bara äta upp henne. Sjukt att djur kan vara så söta!

Godnatt på er, sov sött!


Vill ha!

Anni och jag är galen i denna lilla sak...

image43

Klockmaniaaa!

Okej detta kanske inte är så normalt, men jag brukar ha olika grejer jag fastnar för ett tag tills jag köpt det och nu är jag galen i alla klockor jag ser. Det enda jag ser på våra kunder där jag jobbar är deras klockor. Ha ha, lite sjuukt men sant! Hade exakt samma problem innan med skinnjackor, men nu är det problemet löst=). Så det blir väl till att köpa en klocka så småningom.

Var iallafall i dag inne i stan och checka läget utan att köpa något, wooOo... förutom  2 nagellack men det räknas inte=)! Nån belöning måste man ju få. Var även inne i lite klockaffärer och hittade så snygga klockor. Tycker det är så snyggt med den lite större modellen av klockor, herrklockorna. Ser rätt roligt ut när jag testar dom stora länkarna på min armled, men det problemet löser vi sen. Tänkte lägga in lite bilder på olika modeller jag är såld på. Problemet blir till att välja bort, hmm hm...

image38    image39


                          image40

Tycker det är extra snyggt med grafer i stora klockor, att det ser mycket ut. Tror det heter grafer iallafall, dom 3 små miniklockorna som jag kallar dom haha! Nu blir det till att kolla resor inför sommaren... känns så långt bort vill iväg nu!









Jobbeli

åååååh herreeeeeeee... precis hemkommen från jobbet.. bussen som jag skulle ta först funkade inte .. så fick vänta en halvtimme till.. det var ju sådär skoj när man jobbat en hel dag och det ända man vill är att komma hem!

lilla Saris hann allt äta lunch med mig idag, så lite tjöt o babbel blev det allt :) Hon hade självklart köpt ett par skor.. där ser man hur det gick med hennes antishopping.. men jag förstår henne, dom va riktigt söta :) men hon lämnade tillbaka dom senare sa hon... kanske pga ångesten?.. istället köpte hon två nagellack.. snacka om köpberoende! aaajjjj aaaaaaaaaaj!



Blåbär!

Upp och hoppa!

Känner mig så duktig som är uppe och hoppar så tidigt på min lediga dag=)! Tänkte gå en runda på stan även fast jag har shoppingförbud denna veckan, vet inte riktigt om det funkar men jag har intalat mig det iallafall, iih! Hade ju hoppats på lite sol idag men icke sa nicke, aattans alltid så när jag är ledig. Vad gör jag för fel egentligen?! Yääyää, nu blir det till att slänga på sig lite kläder och äta fruuulle, får se om jag hinner in och luncha med Annipanni, det hade ju varit så myysigt=)! Hörs sen, får se då hur det gick med antishoppingen, är lite orolig för mig själv ibland faktiskt.

Hallon!

Raaj raaj!

Blev ändå lite raaj denna helgen med, men inte lika vilt riktigt eller aa hmm...=)
Lite bilder från igår, vi har alltid mästerfotografer till hjälp...

..här ser ni resultatet...

.. och alltid lika snygga poser har vi att erbjuda=)









och två till små muppar




yäääyä

Idag har jag varit riktigt duktig också. Har städat, mitt golv blir ju hur dammigt som helst(superfort) efter att jag målade det vitt, så det är bara fram med dammsugaren stup i kvarten. Känner mig som en riktig städtant=)! Nu blir det till att laga potatisgratäng för hela veckan=), namnam! Sedan soffan och kolla melodifestivalen från igår! Ha de braaa, ciaooo!


Min lilla griiiis...

Jag blir bara galen i henne...min majsen=)! Nu är det maat som gäller för mig.


                


Söta klänningar från Indiska=)

Alltid lika farligt när jag och mamma är ute i farten, dessa söta klänningar/tunikor hittade vi på Indiska. Vi kunde bara inte låta bli...

image22   image23
Fram: stickad klänning med 2 fickor nertill            Bak: bruna söta knappar, kan inte bli bättre=)




                                  image24    
                                 Blå/vit rutig klänning med knappar framtill, längtar till   
                            varmare tider med bara ben och mina indianskor med fransar
                                                        som jag har döpt dom=)


                              image25
                           Ser ut som en puderrosa liten bakelse med spetsdetaljer,
                                         sommar, sommar, sommar, sol, sol, sol...


Bilderna blev bara lite ihoptryckta såg jag nu, haha!
 

natt borde vara dag

Natt igen.. och vad gör jag? jag sover inte iallafall.. som jag borde.. Jag kan inte, jag kan bara sova middag på eftermiddagarna, haha.. det är ju kul.. är en zombie som inte kan sova.. fast dom kanske inte kan sova? jag vet inte.. tell me?

Är så frusterad, Elin (EB!!) vinner heeela tiden över mig på Betapet.. kan hon inte lägga ner att öva i smyg! sån fuskare.. kommer aldrig acceptera att hon är bättre än mig.. för vem är det? Finns ju ingen... ;)
En sak är jag lycklig över.. köpt hem egen Chai från espressohouse idag.. så kan göra egen hemmagjord chailatte nu... de duu! är du riktigt snäll kan du få smaka lite.. :)

Ska man fixa naglarna kanske, som sara alltid gör.. jag kan ju inte se ut som "hej kom o hjälp mig" medan sara ser ut som " hej jag har redan blivit hjälpt"... hahah.. ne den va tråkig...

nu ska jag inte babbla mer.. fixa naglarna, sen sängen! adjö.. shopping imon? JA!


Tisdag= tvkväll

Den började så härligt med ett litet gympass, sedan hem till duschen och bums ner i sängen till Gossip Girl, älskar det redan, yäää! Mitt nya O.C.=)! Sedan blev det den crazy Gynning som alltid är lika skoj att kolla på, enligt mig, haha. Efter allt detta skulle jag naturligtvis måla naglarna som är ett av mina dagliga måsten. Lyckades på vägen ner för trappan i högsta hugg med nagellacken ramla ner för sista trappsteget på mattan med ena foten på fel håll (kändes som en flashback från nyår för några år sen, med andra ord inte så trevligt. Så tyypiskt mig, kan jag bara säga. Så här sitter man framför datan med en isklump på foten. Men ni som känner mig vet att detta är en typisk, och en helt vanlig/normal "Sara grej". Så vad mer ska man säga... Vill ha vår och sommar nu, man blir ju inte mer sugen av denna bild!

image21


Så sööt liten vovve också=)


Dododooo

Så, här har vi dagens inköp=)! Kommer från odd molly, man kan inte bli annat än lycklig, så sjuukt!


image19



Använder aldrig morgonrock men nu vill jag börja efter att jag såg denna lilla söta dröm från Juicy Couture...

image20

Vill ha!

Så sööt och den är inte svart heller, taadaa!


image18
                                                     asos.com


Myspyys

Nu blir det myyskväll hemma hos Elin med melodifestivalen och dipp=), namnam.
Lägger upp lite bilder från Anni och min kväll igår, yää!

image17



                         


Köpmani

Istället för att säga Hej och välkommen till vårt lilla smultronställe så kan jag börja med en gång:...Städa är sååååå booring.. Nu har jag gått och shoppat (igen) istället för att göra det jag måste göra .. Blir så trött på mig själv.. men det är kul, jag blir så himla lycklig utav det haha.. sorgligt nog.. får ta o skärpa mig.. men det är inte lätt. Jag och Sara är nog experter på att göra oss extra lyckliga varje dag! :) Är det inte kläder blir det en latte, med chai eller vanilj.. det förgyller dagen, utan tvekan :) ..
Köpte ett halsband idag, lyckades inte få tag på exakt samma bild på nätet men här nedanför ser ni en liknande.. Finns i guld eller silver på Guldfynd, fast bara med en ring och så står det love, faith, hope och believe.. så himla fint..men skynda er, det är snart slut! 

  ett av våra lyckoinköp hihi..

Får väl börja städa nu.. så jag hinner klart någongång.. Sara jobbar till 20.00, får se vad vi hittar på sen.. blir väl en massa babbel om kläder som vanligt :P fast nu på senare dar så har Sara börjat babbla lite om andra grejor också! ;)

Puss&kram Annaa


RSS 2.0