Survived

Jag överlevde gårdagens spinning pass, så nu har man gjort det också. Har alltid tyckt det är roligt att cykla, så mer spinning ska det allt bli, bra intruktör också=). Gillar när man får svettas ordentligt när man tränar, soo freesch! Inte så ont i rumpen heller...

Så imorgon är det jobb igen efter 2 dagars ledigt, så det blir skönt att komma tillbaka, gillar inte att vara ledig för mycket och speciellt inte mitt i veckorna då alla andra jobbar.. konstigt eller jag vet inte. Men gillar att ha fullt upp helt enkelt=)!
Till helgen blir det bowling med tjejorna på lördag, skooj och på fredagen har jag lust med en bio. Jätte många filmer jag är sugen på att se nu, Mammut, Benjamin Buttons och Australia. Kan ju inte ta alla på samma kväll tyvärr..får väl boka upp mig på bio inom det närmaste istället.

Nu blir det sovdags för mig, natti på er! Hiiii!


back to woork...


Spinning

Hoooo!
Nu ska jag och Elin snart på spinning, frågan är hur jag kommer må sen, vi får se=).
Har nyss ätit en jätte god pasta som jag slängde ihop av lite små grejer, skriver ner det sen!
För övrigt så har jag varit en hemmafru idag, städat, tvättat, ringt massa samtal och lagat mat förstås.
Oooh, she's a little runaway....


Slut, död, slut!

Hejhåå!
Ligger helt död och slut i sängen efter en jobb dag och sen iväg till gymmet för lite träning. Ligger och lyssnar på Mr. Jones nu, chaaaa lalala laaalla! Blir på så bra humör=)!
Snart är helgen här hos en också! Tjiing på er!

Städ dax!

Jag får alltid energi till att tvätta, städa och allt som hör till det på kvällen, vet inte varför. Men nu är jag igång igen...=)
Sedan är det 3 dagar med jobb som väntar och sen en ledig helg igen=)!
God natt med er!

  






Söndag

Hejhopp! 
Känner mig helt förvirrad vilken dag det är nu förtiden, alla röda dagar och konstiga jobbtider förvirrar mig nu... huua! Men idag är det söndag iallafall=). Har haft en lugn och skön helg, fått gjort lite smått och gott. Käkat en god söndags middag med familjen som brorsan och hans fruga stod för, gott!

I fredags låg jag helt död i soffan och kolla på en film sen somna jag som en stock och igår var jag ute och åt lite god mat. Så en riktigt härlig helg, väldigt kall men fin!
Sitter precis och väntar på min tvätt som ska färgas svart och Jinnie har varit mitt perfekta tvättråd=). Sedan ska även mitt hår få en liten färgklick  och naglarna på det... tjejer...


Blir inget annat än kär i den lille pluutti

Kram!


Faster Sara

Jag har blivit faster nu i dagarna också=), så skoj!
Han är så söt lille Elis man vill bara käka upp han! Älskar dom små pluuttarna.


Gott nytt 2009!

Då var det nytt år igen=) och det känns riktigt skönt!
Hade en lyckad kväll igår med middag hemma hos Elin som sedan slutade på en fest i stan och sedan Push. Idag har jag inte gjort mycket för världen, vakande efter klockan tre och sedan var vi och beställde pizza. Tror vi nog är ensamma om den mat tanken idag;). En och halv timmas väntetid var det, wooj...
Ligger redan i sängen igen och funderar på att sova, jobb som väntar imorgon nämligen.


så skoj hade jag det...haha

Natti natti med er! Kraam


RSS 2.0