MUMS!

Bakar morotskaaaka, nam nam nam! Nu är det dax för fönen att åka fram också, oohooj!
Imorgon kväll är det bowling som gäller med tjejorna=)!



Nattii nattii! /S

Friidaaaay!

Alltid lika skönt med fredag även fast det är jobbhelg som gäller för mig. Jag gillar helt enkelt känslan av helg, fast vem gör inte det...och på söndag är det första advent. Älskar julen=)=)!

Så idag tänkte jag köra en liten julstäd och plocka fram dom små nissarna osv. Märkte också att jag hade bil så det blir nog en sväng till gymmet också, försöker hålla mitt mål att träna 3 gånger i veckan, funkar iallafall i början=). Sedan blir det en mysig hemma kväll med thai maat framför tv:n, muuumsiiiii! 

Kan det finnas tråkigare väder än idag. förresten...tänk att man kan känna sig deprimerande och nere utav ett väder. Hemskt är det, känner att jag hade behövt få komma iväg till solen nu, nu, eller göra något man inte brukar göra. Men får vänta tills nästa vecka då blir det förhoppningsvis lite snö och det är iallafall mysigt=). Nu ska jag ner till källaren och rota fram lådorna, ha en bra fredag!

Kraam! /S


fråga mig inte vad jag skulle göra med benet....

God morgon!

Jag är verkligen kass på att skriva här, buu buu buuu! Har jobbat en del på sistone och längtar verkligen till min lediga helg som kommer nu, inte haft en ledig helg på 5 veckor trror jag, puuh! Så skönt är vad det ska bli=)=),

Som ni märker har jag blivit värsta morgonpiggisen ligger här i sängen och vaknar utan klocka... vad har hänt?!
Men jag ska inte klaga, skönt att ha en hel dag framför mig. Tänkte ut och ta en liten morgonpromenix..ser ut som det är en blå himmel som döljer sig bakom in gardin, inte vanligt för Göteborg mitt i november.

Tiden går så jäkla fort, Anna och Sarah har nu varit borta i över en månad och snart är det jul...och det är ju inte den tiden då inget händer, har nog inte en lugn stund fram tills efter nyår, men som sagt jag gillar när det händer grejer=). 

I helgen har det inte hänt så mycket, mest jobb. Men körde en riktigt trevlig after work i fredags på Excet med Elenore, fastän vi båda inte hade jobbat, haha! Det är alltid lika skoj att träffa Ell, synd att det blivit så sällan nu i höst! Tror vi har försökt att planera in något varje helg, men det har altid varit något som kommit i mellan...attsi kattsii!

Och ÄNTLIGEN så har jag inte en inställning på datan som gör att allt blir  wiiiidescreen. Tex  såg jag ut som en tjockis på alla kort.. eller okej det var inte bara jag utan ALLA, så det var okej. Men jag hade ju fått för mig att det var vår data som bara vara gjord på det sättet, så det var tur att min bror kom hit och fixa det=). Hade inte en aaaaning...=)

Idag ska jag iväg på en kurs med jobbet inför jul som avslutas med julbord eller något liknade, oojooj julen är här snart, på allvar, jag lovar=)!



Me At Excet, som ni ser..annars är DEN inget för mig, iiuuuh!

  
Min "städoutfit" i fredags, El moppo var överallt..    

Ge mig frukost nu, ha en bra dag!
                            
Krams /S

RSS 2.0