Nybliven 20åring

Äntligen! igår fyllde jag 20 åååår =D wweeii! nu behöver jag inte fylla år mer hihi.. hade en kanon födelsedag så är riktigt glad och nöjd..Tack alla =) imon blir det havet och Hannas studentmottagning och sen bara ta det lugnt och förbereda inför lördagen, då blir det partaaj! :) Ser fram emot helgen!


Puss på alla glada=) // Anna


Hejåhå!

ÅH mitt nya älsklingslinne råkade ut för ett tuggummi klet, förstår inte hur mina kläder lyckas. Aaaj aaj, jag är det inte som gör det iallafall=). Testade att tvätta det men det blev ännu värre, eller det var rättare sagt vid tvätten jag märkte det. Så slängde genast in det i frysen, men det funkade inte, så läste att man kan testa med ättika. Har suttit i en halvtimme och gnuggat nu och nu är allt näästan nästan borta=), weeeei! Känns som hela mina händer är dränkta i ättika nu, freeesh!

Nog om det=).... har iallafall haft en bra och solig dag med Emelie som har tagit studenten! Så är helt död nu...men vi har haft skoj. Började med frukost hemma hos Anna alltid mysigt att käka frukost ihop med någon=), sedan blev det in till stan och runt, runt, runt, runt på avenyn. Sedan fick vi lite slapptid så vi tog och la oss en snabbis ute i solen, sedan iväg hem till Emelie igen och nu hemma. Åt, åt och åt! Så nu blir det till att sova. Sov gott! Kommer sova som en stock inatt, sover stockar förresten?!..

Ciaao! /S


buuu!


Tjoo!

Hoppas allt är på topp, jag är helt död efter en helt hysterisk dag på jobbet. Kläder vrängda, på golvet, i hörn och överallt. Inte konstigt när man jobbar i en klädaffär kanske, men ibland blir man lite trött på att vara trevlig. Nä noog med det, jag är inte en sån negativ person, hooo=)! Nu är måndagen över iallafall och en ledig dag väntar Anna och mig imorgon, wooho!  Vår lilla Emlan tar studenten, så ska upp tidigt och käka frukost hemma hos Anna hade jag tänkt. Hon får iallafall besök utav mig på morgonen vare sig hon vill eller inte=)....

Har haft en kanon helg också, riktigt bra! Nu blir det dags att fixa naglarna igen....

Om jag är en pelikan så är Anna en sköldpadda som är en riktig badkruka, hooo! Tog en het bild på henne i Barcelona också... men vattnet på bilden finns inte egentligen, Anna försöker bara bevisa att hon inte är en badkruka=)!



Lite bilder från vår helg...


yoo, yoo!


 
ooh hett att köra förfest på en toalett... Anna=)





 
alltid reeedo=)

God natt, sov gott, ska jag göra!

Tjiiing! /S

Pelikaaaaaan

Nooo min lediga dag, och ingen sol! Jag hade vart helt inställd på att jag skulle sola 23762864 timmar idag, men det blir 0 timmar istället... KUL!.. tror inte jag åker ner till solariumet heller, får ta o städa istället.. mitt rum ser ut som bara deen! Kläder överallt..whyyy anna whyyy..
På onsdag blir jag riktigt gammal, ska snart köpa mig en käpp..fyller nämligen hela 20 åår! =D wheeyyY! Tänkte fira idag med familjen och äta på Amazing Thai men det stänger ju 3, lite surt.. och på onsdag är inte brorsan hemma så får helt enkelt äta någon annanstans.. men det blir thaithaithaithaithaithaithmumsthaimat iallalfall=)

Får börja städa nuu..stackars Sara som inte är ledig idag..fast det blev ju ingen sol så sååå synd är det inte om henne.. lilla Sara pelikaan! haha..

Sara pelikan
Sara på stranden i Barcelona.. =)

Söndag

Haajjhajj =) Helt mega seg idag.. även ifall jag bara jobbade 4 timmar igår och idag så tar det verkligen på krafterna..sen att vi var ute både fredag och lördag gjorde ju inte saken bättre hehe..
I fredags firade vi Lillsarah's och co studentskiva och det var kanonkul! 5 toasters av 5 toasters! DING! Ne, men det var verkligen en lyckad skiva och så tyckte nog även studenterna ;).. Sedan besökte vi Park Lane för lite bögkväll och schlaaagerdans för att mjuka upp oss till lördagen då vi såg finalen hemma hos Hannibanni.. Det skulle inte bli en allt försen kväll sa vi men det håller man ju aldrig..

Usch måste komma igång med träningen igen! Eller hur sara? =) .. kände att jag ville vara nyttig idag p.g.a denna fylliga helg haha, så åt en sallad innan för att spara mig till grillningen ikväll.. men vad la jag inte märke till sen då!? En CHIPSPÅSE! ååh, kunde inte hålla mig.. så sitter och äter det nu :( snacka om ångest...buuuuuuuu

Anchipsna


Fredag

Måla naglarna, toorka, torka, torka! Det är så tråkigt, kan aldrig sitta still och har inte tålamod att vänta. Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll, känns som hela min garderob börjar bli blommig också, inte bra. Speciellt när man inte är sugen på något blommigt. Nää får ta en funderare i duschen så kanske jag kommer på nåt. 

Sedan blir det till att göra sig iördning och sedan träffa Elin och iväg till Anniipanni! 

Ha en härlig fredag=)!

Voboobiidoo! Ciao! /S 

Haha attans...

Sara! du skulle ju hållla tyst om det där ;) skämma ut mig om min engelska.. haha, nädå jag bjuder på den.. det var jäkligt ball.. hon jag gick in i börja skratta med så.. inte ofta man får höra zorro när någon går in i en liksom hahah..
Sen att Sara säger opassande ord på svenska helt ovetande att det är svenskar runt omkring oss är ju en annan femma.. kan rabbla upp en del =P hahah..Var det Ronaldildo? eller var det...? haha ne, mer får ni inte veta.. Sara blir arg tant då =)

När jag kom hem från barca var jag helt inställd på att jobba heldagar tors till sön.. men när man kollar i almanackan fick man ju en glad surpriiise ! =) jobbar inte heldagar alls.. passar perfekt för helgen =) som innebär mycket fest o mys.. Lillsarah (Jaktia), imon är det din dag! =)

Har haft en kanon dag idag..började klockan 1 och hann med en del innan det.. Ville inte sova för länge som jag alltid passar på att göra när jag har sovmorgon, så tog en långdusch och en god frukost..fick äntligen njuta av kaffet som jag aldrig hinner göra när jag stressar igenom hela morgonen.. Gjorde lite ärenden på stan, fixade klockan och shoppade ett par skor, nice =) Det blev en bra avslutning på dagen också.. en mysig promenad och uteservering med en mysig person.. =) hihi..

Natti natti! / A

Zorro

Hemma=)! Har haft det så kanoon, så nu är vi hemma och laddade igen... Det roligaste var nog när Anna skulle säga sorry åt en som hon gick på i en affär och fick ur sig zorro, ha ha! Var bara tvungen att dela med mig av det=). Fast det var nog inte det enda som ploppa ur oss där nere...

Imorgon är det fredag och en jobbhelg framför oss igen. Men ska inte klaga, är ledig imorgon och har hört det ryktas om soligt väder och lite värme igen=).




     


Hej hopp, godnatt! / S

Haha..

Elin gjorde precis lite inbrott i vår blogg.. därav förra inlägget! Men hon får gärna hedra sig själv så jag låter det vara kvar.. haha... Fast hon hjälpte mig faktiskt att komma in på vår blogg som strula lite.. så tack tack Fröken Elinpelin!

Jaa, vart ska man börja.. resan har vart kanon, fast vädret kunde vart bättre.. det har varit runt 20 grader fast moln..soldag en dag, så den fick man ju ta vara på hehe. Blev mycket shopping istället och det är ju inte jag och Sara helt orädda för ;) Barcelona är en jättefin stad, men nästan lite föör stor för lilla mig tycker jag haha.. man kände sig ganska vilsen på dom gigantiska gatorna med massa trafik.. men det är väl en vanesak också..
Det här vill vi göra om iallafall men frågan är bara när..i sommar hade det ju vart grymt, de va så fräscha uteställen o bra restauranger..stränderna med.. synd att man inte kunde utnyttja dom till max bara hehe, men det kommer =)

Lägger säkert upp lite bilder senare..Måste fixa lite inför imorn, upp tidigt o jobba.. gaah..ny omställning nu. Det är väl det segaste med att komma hem från en lyckad resa o komma tillbaks till vardagen, ialllafall i början.. sen flyter allt på igen som det ska =)

Puss på er! /Anna

ELIN ÄR BÄST





Elin är bäst. Och smart och trevlig och rolig.
Vi ville bara säga det!
Hon är för go våran vän, Elin.
Hennes blogg är http://frokenelin.blogg.se .
Besök den, den är underbar.

/ Sara och Anna (maniaa-redaktionen)

goodbye =)

Jaaa, då ska man hoppa i säng för att vakna piggus imon, eller imon o imon... om några timmar.. ska upp klockan 4.. gaah =).. men ska bli såååååå kul! =) hoppas allt är nerpackat bara! lätt att missa något.. Vi ska tänka på er, lovar.... NOOT!

Jo, några ska vi allt tänka på och ni vet vilka ni är.. sötisar!

Pusspuss, Anna <3

Smått och gott

Haallooo=)!


Tur att det är någon som skriver här på sistone. Känt mig som en riktigt kass bloggerska (som Anna även sa nyss), tror Anna har försökt ta över min roll och hon har lyckats rätt bra=)! Har haft så mycket att göra, men nu ska man inte klaga, ledig en hel vecka, wooho!
Har tagit en liten paus i mitt packande, blir galen av allt som ska med och jag är inte den bästa på att välja ut. Tänker jämt att den här klänningen/tunikan/linnet kan jag nog få användning av där nere (som jag i stort sett aldrig har satt på mig här hemma annars). Så får nog gå igenom mina högar ett antal gånger innan dom får hoppa ner i resväskan. Lyckades redan förra året åka med övervikt när jag skulle åka ifrån Landvetter, aaaj!

Har ju sagt att vi skulle lägga upp lite hawaii bilder från partyt och det har gått sådär med det, så det kommer ett litet småplock av bilder från förra och denna helgens raaj, varit mycket nu på sistone. Men nu ska det bli andra buulllar...=) noot!


image208
vet inte vad vi pysslar med...

image220
woooho, tadaaa!

image211
 sluut...

image212
ut mot klipporna en torsdag..

image213
sedan blev det afterwork för våran del, ser ut att vara ett väldigt intressant samtal=)

image214
yäää, ha ha!

image215
hon var helt crazy, så kunde inte låta bli att lägga in, ha ha!

image216
Anna ville också vara i centrum...

image217 image218
Sedan blev det lördag och födelsedagsfest för S&A.

image219
snyggt, ooooja!

Nu var det slut på det roliga! Nu ska jag ta en macka sen upp och packa lite, men det blir nog sängen, är nanig. Sov sött! Hoppas vi kan hacka oss in på Sannas data nere i Barcelona nån dag=).

Kraam /S


Blev solväder ändå..

Ååh.. nu ligger jag o solar med mamsen på balkongen, det kan inte bli bättre.. vindstilla o allt där, så riktigt varmt..tar en liten break nu bara.. Snart ska jag börja packa allting till resan, har börjat lite smått med att tvätta och kolla vad jag ska ha med mig och inhandla lite grejer, ska också växla pengar idag.. då känner man verkligen att resan närmar sig =).. Måste sy in mina jeans också, usch hatar att allting töjer sig.. vad är det för mening haha man blir ju bara förbannad..
Imon blir det ett kort lunchpass på jobbet 13-17...skönt så hinner jag med allt på kvällen också innan jag blir för trött.. måste ju gå upp kl 3 på torsdagsmorgonen.. suck :P jag som är morgontrött, får kanske dygna istället haha..eller inte..


image204
Mammas 50 årsdag, firandes i en luftballong.. :)

image205
Bra mongo vi ser ut, men grym kväll i Magaluf förra året..
Ska man satsa på att åka till Hawaii detta året tro? haha..
Måste ju få användning av våra hawaiikläder.. =)

image206
Magaalööff


Nee, ska ut o lägga mig i solen igen... =) tjo !

Puss! /Anna

hooohoo! =)

Vill bara locka er med att på torsdag så skuttar jag o sara glatt till BARCELONA! =D yääääy!

Grym helg!

Hej alla gladaa! =)

Nu är man mega seg efter en rolig och minnesvärd helg.. helt klart värt det även ifall jag jobbat fredag lördag och söndag.. Firade Alex och Rosannas 20 årsdag igåår, åt och förkrökade på Till Salu sen begav vi oss till parkaaan, vart annars ;).. David Guetta spelade ju där igår, grymt!!!...
Usch fattar inte hur jag orkar festa såhär och sen jobba dagen efter.. sov 4 timmar inatt och var en zombie som var mega bakis när jag vaknade..känner att jag börjar bli gammal och inte orkar med det längre... hahah.. nejdå.. men vad gör man.. vill man inte missa något så ser man ju till att man inte gör det! =)

Laddar väl upp lite bilder senare..men som vanligt hade sara glömt att ladda kameran så det blev tyvärr inte så mycket bilder =/ sara i ett nötskal =)..tittuuuut!

Tack alla för er superkväll.. Pusspuss /A

Grilltaaajm=)!

Hooho! Så underbart väder så nu ska vi iväg hem till Sarah och grilla, så myysigt! och imorgon blir det ut till smitten och ligga och jääsa! Man blir så glaad, glad, glad=). Känner att jag går mot friskare tider nu, wooo!

Tjiingtjing, ha en skön kväll! /S

God natt!

Sa till mig själv att lägga mig för 2 timmar sen, men vad har jag gjort tills nu kan man ju undra. HIttade lite söta klänningar från topshop, på deras sida. Vill haa! Men inte köpa Sara! 
Imorgon blir det en lugn dag ute i solen förhoppningsvis=), blir nog en runda med Anna i lite affärer ändå, ska få in en söt jacka på jobbet så måste ner och kika på den! Känner mig lite arbetsskadad ibland, huuua! Aldrig kan man hålla sig borta.

Sov gott, nattii ciaao /S 

  image202image201image203
Vill ha, vill ha, vill ha=)!


Mmm mat!

Mamma håller på o laga mat.. det doftar så jäääkla gott! Fläskkottletter är det som ligger i stekpannan.. hihi muums! Igår lagade jag  (brukar aldrig laga mat hemma :-) ) värsta goda thaigrytan till alla i familjen.. den var verkligen omtyckt så det får jag göra snart igen! Thaimat är såå gott.. kan äta det varje dag!

Har fortfarande ont i halsen men hoppas det går över snart.. äter massa vitaminer så känns ändå lite bättre. Vill bli pigg och glad så man njuter av dagen, orkar inte gå runt o oroa mig att jag inte kan jobba eller åka till Barcelona juu.. Det är ju snart!! nästa vecka!! wiihoooO! Men vad jag minns åkte jag och Sara halvsjuka ner till Magaluf och vi klarade oss ganska bra ändå;) Vad ska man med avbeställningsskydd till haha.. men men.. här ska varken jag eller Sara va sjuka denna resa!

Nu tänkte jag vara lite snäll o hjälpa mamma med dukningen.. =)

Puss på er! Ha en fortsatt härlig måndag.. / A

Söndag

Måste bara hoppa i sängs nu direkt, börjar känna mig små sjuk nu igeen, så det måste försvinna huuxflux! Käka strepsil, dricka te och sova är vad som gäller nu för mig.Hade en toppeen kväll hemma hos Emelie igår iallafall, så det dyker upp bilder nu snart! Något spännande att vänta på, hoooo!

 Sov gott med er=), kram /S

image200


Hayden..

Visst är hon vacker..? Och hennes hår!! Önska jag kunde få till mitt så fint.. måttligt avundsjuk =P / A

image199

Hawaaiiii!!

haha, nejnej tyvärr ska vi inte åka till Hawaii men vår kära lilla vän Emelie, även kallad Semlan, Emlan, Bööörgendahl, nisse och ja...kärt barn har många namn..Iallafall, hon ska ha Hawaii-tema ikväll på sin 20års middag.. blir lite annorlunda då och mycket roligare att man gör något extra utav festen =) Jag och Sara har ju våra Hawaiidräkter men tror vi skippar dom idag.. min klädsel blir iallafall väldigt somrig med turkos som accentfärg =D heter det så? accentfärg? haha..

Nu när det har blivit ljusare tider tycker jag det är så kul att måla naglarna med härliga färger.. Fransk manikyr i all ära men visst är det fint med korall/aprikos/rosa färger!? ååh.. kan bli kär i alla färger jag tittar på.. vill ha aaalllt!

                                           image198
Nagellacket längst bak till vänster har jag, myycket finare i verkligheten, rosalila skimrande är det.. ganska stark färg.. har ett annat från Make Up Store, som inte är så stark färg, hittar ingen bild på det men färgen heter Linda, rosa/orange är färgen typ, svår att förklara men sååå fin! =)
(blev mycket färg där haha)

Nu måste jag städa huset, eller mitt rum först o främst innan päronen kommer hem ! =) Sen blir det till att fixa sig inför festen ikväll!.. Ciao / Anniii

Måla, måla

Tjoo, då var denna dagen doone=). Kom precis hem från en slökväll hemma hos Anna med tjejorna. Så nu är det dags för att måla mina naglar, får fixa allt nu inför imorgon för efter jobbet är det bara hem och göra sig i ordning. Kan bara inte bestämma mig för vilken färg som är mest passande... Känner mig riktigt laddad inför morgondagens Hawaaiii iallafall=)! Ha en fortsatt bra fredags niiight!

image197   Puss & nattiiii /S


Bilds

Haha det var inte många bilder såg jag nu! Men meen=)... Kom på idag när jag var mitt upp i allt mitt ätande att träningen verkar gå åt skogen.. aaj aaj inte bra. Men nu ska det bli nya tag på det, vi får se hur det går, hooo!

image192   image194
Så skooj hade vi....                                                                 ..jag och mitt hår...

image195   image196
anniipanniii                                                 & saris x2

Sängdags och jobb imorgon, nu ska jag till min säng och gooosa ner mig! Godnatt! /S

Gooottii taajm!

Hoohoo, nu ska Anna och jag gotta oss med massa gottemat som vi inte hann äta igår. Så kommer lilllissen snart också=)! Vi kommer nog inte behöva något flyg ner till Barcelona, vi kan nog få gratis biljetter genom att rulla ner dit, wooo! Nu ska vi ner till soffan och lägga oss, bilder kommer senare från gårdagen. Men min kamera var inte så laddad som jag trodde så den dog såklart. Vi försökte med allt, skaka det, värma det, sitta på det. Men noonoo! Intressant fakta...  

Ciaoo /kram S & A

RSS 2.0