Smått och gott

Haallooo=)!


Tur att det är någon som skriver här på sistone. Känt mig som en riktigt kass bloggerska (som Anna även sa nyss), tror Anna har försökt ta över min roll och hon har lyckats rätt bra=)! Har haft så mycket att göra, men nu ska man inte klaga, ledig en hel vecka, wooho!
Har tagit en liten paus i mitt packande, blir galen av allt som ska med och jag är inte den bästa på att välja ut. Tänker jämt att den här klänningen/tunikan/linnet kan jag nog få användning av där nere (som jag i stort sett aldrig har satt på mig här hemma annars). Så får nog gå igenom mina högar ett antal gånger innan dom får hoppa ner i resväskan. Lyckades redan förra året åka med övervikt när jag skulle åka ifrån Landvetter, aaaj!

Har ju sagt att vi skulle lägga upp lite hawaii bilder från partyt och det har gått sådär med det, så det kommer ett litet småplock av bilder från förra och denna helgens raaj, varit mycket nu på sistone. Men nu ska det bli andra buulllar...=) noot!


image208
vet inte vad vi pysslar med...

image220
woooho, tadaaa!

image211
 sluut...

image212
ut mot klipporna en torsdag..

image213
sedan blev det afterwork för våran del, ser ut att vara ett väldigt intressant samtal=)

image214
yäää, ha ha!

image215
hon var helt crazy, så kunde inte låta bli att lägga in, ha ha!

image216
Anna ville också vara i centrum...

image217 image218
Sedan blev det lördag och födelsedagsfest för S&A.

image219
snyggt, ooooja!

Nu var det slut på det roliga! Nu ska jag ta en macka sen upp och packa lite, men det blir nog sängen, är nanig. Sov sött! Hoppas vi kan hacka oss in på Sannas data nere i Barcelona nån dag=).

Kraam /S


Kommentarer
Postat av: fröken elin

FEL du skrev wedding planner och det ska vara THE wedding planner......det va la synd muahahhaha. nä okejdå:D haha men jag brukar bara skriva in namnet. men du vill väl hellre ha en autograf?

2008-05-14 @ 13:53:45
URL: http://frokenelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0