Hööstrusk

Huuua hua, tur att man håller sig inomhus idag. Regnet bara öser ner utanför och jag sitter här inne påpälsad med kläder och raggsockor, har ont i min lilla hals och då ska man tydligen hålla sig varm=). Men uusch vad rastlös jag blir när man ska vara hemma och friska till sig.

Sitter och försöker skriva ett nytt cv eftersom den andra datan brann upp för ett tag sen, haha det lät väldigt dramatiskt men det gick lite lugnare till. Lite plast som började smälta och lukta osv...=), men det kunde blivit allvarligt. Tur att man har en suuupernäsa!

Just nu vill jag ha ett par sammetsleegging, nuu nu nuu!

Ge mig mera choooklad!

Plaask plask, /S

Skor, skor å skor

Blev kär i ett par skor idag, sånt som inte får hända när man inte ska shoppa=(. Försöker ju spara som sagt...
Men dom fick följa med mig hem ändå, sista paret och det måste ju betyda något, alltid en bra undanflykt. Invigde även mina super skööna nya höst/vinter/vår skor idag, älskar dom redan, braa kööp=)!

Nu ska jag fixa till mitt nyklippta hår, sen blir det ut och käka med familjen och en bio ikväll, myyspys=).




  
top shop, 1499:-


nilssons, 1199:-

Ciaaaoooo!


Lite bilder..hoooo!

Hej alla mina små lopppor=)!
Sitter här och försöker plugga lite nu men det känns mer lockande att göra andra saker.. alltid samma. Så tänkte lägga upp lite bilder från helgen, var ett tag sen det kom upp bilder här. Dåligt, buuu! Men nu ska det bli skärpning. Skulle som sagt ha en lugn helg med jobb framför mig men istället bestämde vi oss för att köra en afterwork i lördags och den blev riktigt skooj...


ute vid palmerna i miami, riktigt skönt....



tiiituuuuuuuuuutt


boo hoo!

 
mongo 1 & 2                                                                     mongo 3 & 4





= gina giiiirls


hooj hoj här hade man behövt gå hem och sova, för en trevlig dag på jobbet dagen efter...


Nää bums i sängen nu, imorgon är det skola igen efter två dagar "ledigt".

NATTI! /S


Ett å två

Nu ska vi iväg och träna, känner mig riktigt duktig som går upp klockan 9 på min lediga dag för ett litet träningspass, sedan blir det lägenhetsvisning=). Tjoo!

Godmorgon på er!


Australien, en månad kvar!

Fick hem slutfakturan idag... hoho, landade på 26 600 kr ungefär.. inklusive busspass och surfingkurs. Mycket pengar men förhoppningsvis värt aalllt.. Nu får man leva fattigt en månad, för det är ju bara EN månad kvar tills vi åker! 4 månader, uuih long time =) Nu längtar jag verkligen, blir ju bara stressig av att vänta..plus att det är jäkligt jobbigt att vistas i stan när jag inte får shoppa något alls, höstkläder är ju sååå mysigt, VILL HAAAA!

Puuh, nu ska jag ge mig in på min tredje garderob men orkar inte.. Haha den är verkligen en katastroof! Wish me good luck..

Ett CV på engelska måste jag skriva också..buuhuuu!=(

PUSS! / Annis


Onsdag

Åh blir galen på allt idag! Så måste få ut lite av det här nu...sorry! Först så vaknar jag halv tio på min sovmorgon och kan inte somna om, sen så sätter jag mig och ska börja plugga och jag fattar hur man löser en uppgift som x+3=5 och sen tar det stopp. Har verkligen glömt all matte uusch fyy och roligt är det inte heller.. ingen bok har man som förklara Ab+x-67+8b=bx+35/b2+76... köpte dock boken som hörde till kursen men i den står det på grekiska i stort sett och bara statistik.
Buuuuuu!
Tycker så synd om mig nu, sen så ska jag läsa ett sms på min kära mobil och då har den fått en knäpp också, färgerna och upplösningen helt kontig... ska nog ta och gräva ner mig nuu!

Får nog dra med mig Anna till gymmet sen och försöka börja om dagen..=). Hoppas ni har haft en bättre morgon=), imorgon hoppas jag på en toppen dag!

Ut i regnrusket och plaska i pölarna med galonisar och stövlar kanske man ska göra istället, vill vara barn idag, mycket lättare så ibland. Kraam! /S


Wonderwall

Hemma från skolan nu och borde börja plugga till tentan på måndag men jag drar mig och gör allt annat, huuua. Så sen jag kom hem har jag hunnit med att göra mat, tvättat håret, fönat det, sen plattat det och sedan lite manikyr. Allt annat förutom att börja läsa, typiskt mig...

Om någon timme så åker jag och hämtar upp Anniis för att åka till en sminkkväll=). Skoj att göra något annat!

Nu blir det back till att måla naglarna och lyssna på Wonderwall med Ryan Adams såå sköön...

Tjooo kraam! /S


Rensa, rensa..

Puuh.. lite paus..haft en jobbig dag än så länge..fast nödvändig. Gick upp kl 9 för att åka ner till gymmet en timme, sen hem och äta frulle o SEEN det jag väntat på.. Rensa mina garderober! gaah!..har bara hunnit med en, är på den andra nu...
Sjukt mycket kläder man samlat på sig när man har jobbat med kläder i över tre år plus att jag har vart feg och inte vågat rensa bort allt. Har tre garderober som är överfulla men kan lova att jag har slängt en hel garderob iallafall så nu kommer jag få massa space till det jag sparar.. Orkar bara inte börja med den tredje,suck =(

Nog tjötat... Ikväll blir det hudvård och makeup-kväll hos en gammal italienskalärare till mig. Hon ska ha sånt där homeparty. Ska bli skoj.. Säkert massa fina höstfärger! =)

Hörs! Puss Anniis


Snäll respons man får.. =)

Jag tänkte att jag skulle dela med mig lite av min favvolåt... meeeeeeen

Överföringen av Laurent Wolf - No Stress.mp3 är färdig.


# PURRE | SHINE ON säger:

skön

¤ anna säger:

eller hur

¤ anna säger:

man blir värsta taggad

# PURRE | SHINE ON säger:

haha nja det kan jag inte påstå medn den va skön

¤ anna säger:

i dont wwaaanna work toodaay

¤ anna säger:

no stress

¤ anna säger:

joooooooooooooooooohoooooooooooooooooooooo

¤ anna säger:

NO STRESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

¤ anna säger:

määääääääääääääääääääääääääääääääääääääää

¤ anna säger:

yyiiihaaaaaaaaaaaaaaaaa

# PURRE | SHINE ON säger:

hur mår du då?


HAhahah tack för den!:D


No stress!

Hej hoopp! =) Anna som skriver idag.. Sara har fått fart på skrivandet..helt ofattbart, tappade typ hakan=) kunde knappt andas när jag såg att hon hade skrivit..shit, big bang liksom.. haha nee nu överdrev jag lite =) Hej, Sara..!

Skönt med lite ledig! Nästan långledigt för mig..jobbar inte mycket i veckan som kommer,skönt då hinner jag med lite saker som måste fixas=) Har fått en ny favvolåt..Laurent Wolf - No stress..så jäkla skön,blir riktigt taggad av den. Synd att inte Sara kan njuta så mycket av den för den spelar dom på hennes jobb moohaha..

Nu är nästan allt klart med Australienresan..bokat surfingkurs o busspass..nu väntar vi bara på slutfakturan, blir nog ganska hög...oouuf! Men får lätt vara värt det! =)
Sara som stannar hemma har ju precis satt sig bakom skolbänken igen..Hon vet vad hon vill göra med sitt liv iallafall medan jag och den andra Sarah (med "h" ja) sticker härifrån.. När vi ändå inte vet vad vi vill göra med vårt liv än så kan vi  lika väl åka bort i 4 månader och få nya ideer och tankar..o träffa en hel del nya människor som kan få oss på andra vägar..

Nono...No stress! bye folks=)



Jag och söta Sarah, snart åker viii=)



Tre tikar

Ledig helg=)

Heej på er!
Här ligger man i sängen fortfarande och gör inget vettigt, uusch dagen går bara och man gör ingenting. Hatar sånt, men ibland måste man ju ta det lite lugnt bara=).. det blev en sväng ute igår med god mat på mañana som sedan blev en sväng på push och park. Ovanligt;), och ikväll ska vi hem till lollo på hennes avskedsfest, eftersom hon också åker iväg till Australien nu=(.  Kommer bli så tomt när alla åker härifrån... 

Nu ska jag nog ta tag i dagen lite, ha det bra sålänge och hoppas ni har en lika skön helg som mig=)!
Ledig och allt ju, woohoo!

Kraam /S
     =)


God morgon!

Har ju gått och blivit en riktig morgonmänniska efter dessa 2 tidiga dagar till skolan.
Börjar klockan ett idag så tänkte igår att jag kunde ha det riktigt skönt och sova uuut ordentligen och länge, meen nej, då vaknar man av sig själv helt klarvaken halv nio. Inte normalt, men vad ska man göra, skönt ändå så att man hinner med lite grejer=).

Har märkt av att tiden går bara fortare och fortare ju äldre man blir, det är ingen påhitt=(. Det är redan torsdag och man har inte hunnit med något denna veckan. Men jag ska inte klaga för imorgon är helgen redan här, wooo! Då blir det ut och käka på mañana och sen ut en sväng!

Letar förresten efter lägenhet för fullt just nu och ska på 2 visningar nästa vecka, vill haaaa nu=)! Så om ni har något, så tipsa gärna! Nu blir det frukost för mig och om några timmar blir det till att brumma iväg till borås, hoppas bara jag inte kör vilse ute i skogen någonstans. Men det borde inte vara så svårt, en rak motorväg i stort sätt hela vägen, men man ska aldrig säga aldrig:P. Men enligt Anna så är jag en bra kartläsare...

Puuuss! /S


Nytt liv, nya möjligheter

Tjoo!

Usch vad dålig jag har  varit på att skriva här dom senaste månaderna, ska försöka ändra på detta nu. Så skönt att bara kunna skriva av sig ibland. Har idag tagit ett steg in på mitt nya liv, har lagt jobb lite på hyllan och börjat plugga. Känns som man satt där i skolbänken senast igår, tiden går så himla fort nuförtiden. Känner bara att jag behövde göra något nytt, så det känns skönt att bara byta miljö lite och se nya möjligheter=), sen får vi se hur det går med det.

Denna hösten och vintern kommer inte heller bli sig så lik. Min bästaste Anniii panni ska åka iväg från mig och lämna mig här hemma helt ensam, buu=(. Men jag är glad för hennes skull och hoppas hon får den bästaste bästa resan. Känns lite jobbigt bara att man inte kan vara med på den. Men det kommer fler tillfällen=). Nu måste jag sova, upp 5 imorgon huuuua!

NATTI på er! Kraaam /S


RSS 2.0