läggdags för S

Redan lördag, tiden går så himla fort nu, man hinner ju knappt med någonting längre. Har varit duktig och stannat hemma ikväll för att vara pigg på worket imorgon=), så det är nog bums i säng snart! Bara några mackor som ska slinka ner först, naam. Har även vaxat armarna idag äntligen, såå tråkigt är det ,så har dragit ut på det ända sen jul, så nu var det väl dags haha. Freeesh! Så nu vet alla det!

Vill ha sommar nu! Klänning från Kate Moss kollektion på Topshop, får nog ta en sväng in till stan efter jobbet imorgon=)!

image124


Och förresten undra vem det är som fyller år snart, hmmmm....

..sov gott på er, ska iallafall jag göra, S!

Onsdagskvällen!

Tänkte uppdatera med lite bilder sen VIPkvällen i Allum.. Riktigt bra kväll får jag nog säga! =)

                                            
MQ! Sophie, Anna, Sara               Bertoni! Daniel          

                        
Bertoni! Jag och Anders                 Bertoni-mingel!


                      Kvällen slutade på Avenyn:


                        
        Soultrain!                        Smygreklam för Bertoni! =)

                      
  Två coolingar..NOT!                Tre coolingar.. JAPP!


Hooohooo, klockan börjar närma sig 20.00 =)
Hörs senare eller imorgon!
Puss/A

Helg igen!

Jaa, helg igen.. känns som det var det nyss. Tycker att veckan har gått riktigt fort.. har hunnit med en massa saker, kanske därför vi inte skrivit så flitigt heller =) Fast något som jag inte gjort är att TRÄNA! Fy mig.. Är riktigt lat ibland.. Sara tränade däremot idag på morgonen innan hon började jobbet.. Tycker hon är riktigt duktig, haha =). Men har jag ingen lust till att träna så varför ska jag göra det då? Hmm...om jag tänker sådär så kommer jag ju aldrig att träna.. får nog tänka om.. men det är svårt!
Torsdag morgon skulle vi tränat, men då var båda lite snurriga i bollen efter gårdagen så det blev inget med det... och eftersom jag var helt ledig idag ville jag sova läääänge.. När jag inte får min långa sovmorgon när jag vill ha den så går den före ALLT annat när jag väl kan uttnyttja den :) Man får väl unna sig lite saker ibland.. (ibland?) Okej, ofta då väl! =) ..

Nog om det där.. I torsdags så begav jag mig in till stan för att möta min söta kusin Isabella.. vi skulle fika på Espresso house.. alltid lika gott där :) Riktigt mysigt hade vi, tjöta om det mesta.. Synd bara att en pelare förstörde den fina utsikten hehe!

 
Här har vi en läckerbit av La Famiglia Vecchi ;)



Några bilder sen helgen:


Påskafton..Jag tar vara på varenda liten droppe =)
Sekunden efter bränner jag mig på plattången.. Ajaj.
Den blåsan vill nog ingen se, uäk!
Tur att jag var go och glad så det inte förstörde kvällen! =)


Det ända spelet som får en att bli riktigt glad, även ifall du förlorar!
(OBS! Funkar för vissa, är du känslig för alkohol kan det bli motsatt effekt! OBS!) haha..

image114
Två Maniaas


Ikväll blir det mys med tjejerna... Jobbar helgen så vill ta det lugnt.. lika bra.. känns bäst att vara på topp på jobbet när man jobbar med service. Fast ibland får man väl offra en kväll till utgång även ifall man jobbar dagen efter, men bara om det händer något speciellt..rrriiight? ;)


Ha en bra helg.. Puss på er! /A

Topshop

Tror jag är skogalen , eller har blivit det iallafall. På torsdag är jag ledig så då blir det nog in till stan och kika in på Topshop såg så sjukt snygga skor enligt mig på deras sida precis. Vill ha! Så bort med snön snön ,nuu! Det kan ju inte och får inte vara snö när jag fyller år, aaj aaj!

image107          


image108





image109

Får hoppas att dom finns i butik bara, så man slipper beställa på nätet=).
Vill bara haa, men ska försöka tänka ekonomiskt denna månaden, aa det lät ju så kuul, ha ha.
Ska krypa ner i sängen nu. Bilder kommer från helgen snart, wooo! Och imorgon ska jag och Anna på vip kväll/ girls night på MQ, eller vad det hette, skooj skoj=)!

Godnatt! S

Sorryy

Verkar som vi är lite för sega att ladda upp bilder här, iallafall jag.. kanske dyker upp några i veckan.. men annars hittar ni dom på facebook.. vart annars ;)

Läggdags kanske.. ?

yoyo

Snögubbe nästa

Jag skojar inte när jag säger att jag alldeles nyss var en levande snögubbe. När jag gick till jobbet imorse var det hyffsat väder, 5-6 plusgrader och lite halvt sol om jag minns rätt (sov i stort sett på vägen ner) så satte på mig min skinnjacka och halsduken och mössan fick ligga kvar hemma. Så när för nån timme sen skulle hem så såg inte vädret lika bra ut om man säger så. Vad händer egentligen kan man wooondring! Är det inte nu våren ska vara här...

Tänkte lägga in lite bilder från alla 3 partydaaysen sen, måste bara laga lite mat till min mage=)!

Hörs sen, puss /S


Påskhelgen över..

Känns i kroppen att man har druckit en del i helgen.. usch o fy.. men det har varit riktigt skoj iallafall :) Igår hade vi världens bakisdag.. men ändå gick vi ut igen... vi är inte kloka jag o sari :)
Vi trodde det var en vanlig spritluckan på park, men tror aaldrig jag har sett såå mkt folk, helt fullproppat.. kunde knappt gå där inne.. Verkar som alla har sitt paryhumör på topp när det är påsk.. men det är inte mer än rätt :)
Jaja.. nu sitter jag här, nyvaken och orkar inte göra frukost till mig själv.. Är man lat så blir man bara latare, finns ju ingen som rycker upp mig!! :P


Idag blir det en riktig slappedag, måste vila upp mig för ska jobba heldag imorgon o på onsdag.. o jag blir så sjukt trött på all denna snö! vart kommer de ifrån?! (himlen jag vet, eller molnen haha) Nej, men den skulle ju kommit till julen! gaah!
 
Laddar väl upp lite bilder från helgen senare, om någon av oss orkar :)

Puss o kram sig

A


Glad påsk! =)

Härligt med lite påsk vaa?.. iallafall för oss som gillar ägg :) haha.. Har ni fått några fina påskägg då?.. Jag fick ett  med lite godis i av min snälla lilla mor :)
Skönt att vara ledig hela helgen, så man kan hitta på massa bus :) kom ihåg att ni ska ta med er kameran ikväll så ni kan fota chickengänget på avenyn!!

Snart begär det av hem till Sara för lite påskmiddag o förfeessccht.. ska bli mysigt o gottt hihi..sen begär det av till Soho.. hoppas det blir en lyckad kväll! :)


Vart ska alla ni ikväll?
Glad påsk på er iallafall =)
kram/A

Amazing Thai...

åååh.. är så härligt mätt efter vi ätit på thairestaurangen Amazing thai.. sååå himla gott där! du hör ju bara på namnet :).. Firade brorsans 22 årsdag.. mycket treevligt : ) snart blir han Uddevallabo.. 1 april.. kommer bli lite tomt här hemma utan honom.. får ju ingen att tjöta o bråka med :P menmen får lösa det på annat sätt.. finns ju två päron och en liten kissemiss kvar här hemma.. =) haha ..


     Missen Mia :)

Nu jobbar jag imorgon också, sedan är jag ledig hela påskhelgen.. :) hoppas det blir en riktig kul helg o att partyhumöret e på topp! .. vi ska klä ut oss till små gula kycklingar o skutta runt på stan o göra små pippi-ljud.. deee duu.. missa oss inte nu, avenyn hittar du oss på! Ta med kameran.. missa iiiinte detta historiska ögonblick! kuckelikuuuuuuuuu!

......

.......


NOT.... =)
......

muuhaahahaa!

                      
     Chicken                      vs.                  Anna?



Längtar till Barcelona nuuu.. men det är över en månad kvaar... iiih.. måste börja spara pengar också för där nere ska det shoopppas ! =) hoppas vädret är bra bara.. ska ju vara runt 25 grader där nere i maj...=)
Nehee, ska det bli till att dricka lite te kanske? Sara nämnde en bra grej om det.. så litar på hennes ord ;)

Godnatt! / Anna pyttipanna (lika bra att mobba mig själv eftersom alla andra redan gör det och har gjort det sen jag va en liten skit.... kompisar det.. japp!!)

Gossip girl

Jaaa, nu börjar det snart, gossip girl!!! Men Gynning är slut, förstör min nyblivna tvkväll som tisdagen hade blivit, attaaans!

=)/S

image102

Barcelona!

Jaa äntligen har Anna och jag bokat våra flygbiljetter=)! Så nu finns det ingen återvändå, så underbart! Det bär av den 15 maj, men det är en hel del grejer som ska hinnas med innan dess, puuh! Någon som har några bra tips på vad man inte får missa? =)

Har inte gjort mycket nyttigt för världen idag heller, tränat och köpt lite tyger, men det är alltid nåt. Nu blir det till att laga lite mat. TJooooO!/S

image101

Blommiga klänningar=)!

Har hunnit med så mycket idag känns det som iallafall, jobbat, tränat och träffat Anna=). Woo, oj va duktigt!

Har försökt ha ett litet shopping förbud nu med undantag för blommiga klänningar/tunikor. Så här blev resultatet. Hittade en sista klänning i min storlek ensam hängandes kvar så var bara tvungen att slå till!

image99
                                                                                             Vero Moda 299:-

      image100
                                                                                           Vila, 199:-

Nu blir det soffan framför tv:n en stuund=), hojhoooj! /S

Jobb

ÅH vad glad man blir när det är fint väder när man vaknar, kan nästan kännaslite skönt att gå upp halv nio en söndags morgon då=), nä nu ska jag iväg till jobbet. Hade en härlig schlagerkväll hos Anna igår men god (stark) thaimat, naaaaam!

Ha en toppen daay! Puss S

Schlagerkväll hos mig..

Ikväll blir det mys och schlagerkväll hos mig.. visst blir du sugen?;) tyvärr.. du måste ha en personlig inbjudan utav mig! muuuhaha.. nejdå... men jag jobbar hela helgen och känner att festa ligger långt ner på listan.. så varför göra det då bara för att det är helg? Istället för att gå halv-ut idag så går vi hel-ut nästa helg då man är ledig och det är PÅSK!! woohoooO ! pösken ee häääär o vi e glada pööskhararrr..lallala..(TYST!!)..okej.. :(

Det var skönt att vara på topp idag på jobbet iallafall, och ska bli lika skönt imorgon.. inte kul att gå runt som en zombie när alla andra är glada och hejiga (oftast).. :)

Vill att klockan ska bli sjuuuuuu, får då ska vi åka o köpa thaifooood! Den dööh! :D kan äta det varje dag, tror jag.. har aldrig försökt iofs.. men kommer nog aldrig tröttna på det om jag skulle göra det.. thaimat är verkligen goooooooooooooooooooTT! nam nam.. Någon som håller med? inte? men det är iallafall liiiite gott? =)

Är rastlös.. det kanske ni märker på detta inlägg.. ska hålla mig undan nu.. :)

Hörs senare! Hugs/A 

Vilka biffar!

Har precis ätit och är proppiis, guud vilken mästerkock jag är=)! Helt egna bönpotatislinsbiffar eller något i den stilen, inte så gott men nyttigt, huuu! Nä men eftersom jag föredrar vegetariskt så var det helt okej. Blev riktigt nöjd med resultatet, utsidan då, yääyää! Lyckades även koka över såsen, då jag minne som en guldfisk gick iväg och börja gosa med min katt, går ju inte att sluta, min griiis!

Har inte så mycket för mig så var tvungen att dela med mig av mina biffar! Wooo!

Nu blir det till att traaaining=)!Ciao!

                  image97   
                  En som är en riktig latis och inte för så mycket träning.


Sy,sy,sy!

Åh va skönt att få sova ut riktigt för en gångs skull=), så nu hoppas jag på att vara pigg och glad hela dagen! Hade tänkt att träna lite idag innan hela jobbar helgen kommer. Vi ¨måste bli duktigare på att träna, vi är såna slappisar Anna och jag. Om inte den ena är det en dag så är den andra. Hittar alltid andra saker man ska göra istället, men nu ska vi bli friskuusar jag och Annipanni!

Sitter och kollar runt lite på olika kläd och sko sidor, alltid lika skoj. Är på jakt efter ett par höga akor eller egentligen inte, men tycker att det är sjukt snyggt med skor med remmar över vristen. Asos har några stycken, men skulle helst vilja ha med 3 remmar=), ju fler desto svårare att hitta verkar det som. Attans! Men det är lika bra, tänkte ha shoppingförbud tills nästa lön, lycka till!

                 image94


image95                       image96
Hade velat mixa dessa 2 par skor, den öppna tån och platån där fram med de 2 remmarna över vristen,
fast helst 3. Tror jag måste bli sko designer, wooo=)!


Måste nog åka til någon tyg affär också någon dag, så jag kan sitta hemma och sy lite ibland, längtar alldeles för mycket efter det. Hade önskat att jag hade ett helt sy rum med allt man behöver, vilken dröm.


Nä nu ska jag göra något vettigt av dagen. Ha en bra dag!


/S =)


Drömmer mig bort..

Hade vart skönt att komma härifrån... detta väder blir man så trött på...

image92

Sooola och trääna :)

imorgon är både jag och Saris leeediga.. då blir det sol sol sol och träning träning träning. längesedan nu... vi har verkligen tappat det efter vinterns lååÅåÅååÅåÅåånga förkylning.. ajaj...


see ya at the gym!

Victorias secret

Ååh.. jag är den som aaldrig vågat beställa kläder från internet.. hatar det där med att välja storlekar och så ser allt mycket finare ut på alla pinnsmala och vältränade (retuscherade?) modeller... men nu var jag bara tvungen.. tänkte man lever ju bara en gång.. haha.. hade inget att göra igår kväll så tittade runt lite på victoriassecret.com och hittade lite smått o gott.. 

                 image90
                                              


Tyck vad ni tycker.. men jag kunde inte hålla mig ! :) hoppas storlekarna passar, annars får jag spader!! Jag och herr symaskin tycker inte om varandra..

längtar till sommaren.. NU!

Kraam/A

Sunday

Woowo söndag... varför går helgen jämt så snabbt, eller nu tycker jag ioförsig veckorna och allting hoppar fram. Men det är ju bara bra när det går mot ljusare tider, hooo=)!

I fredags blev det till att partaja med tjejorna, så skooj. Kanske en och annan shot för mycket men meen... man lever bara en gång! Så igår blev det bara en seg dag först i Annas säng framför datan, sen förflytta jag mig hem till min soffa, som sedan blev min säng och sedan hem till Elin och hennes soffa. Dom är iallafall alldeles för stora och sköna för att hålla en pigg, är ett som är säkert. Så där blev jag liggandes framför melodifestivalen med en pizza. Var nog fler än vi som tänkte käka pizza igår eftersom vi fick sitta där en halvtimme, puuh. Men vad gör man inte för lite mat ibland;).  

Vill ha en volang klänning nununuu... hitta en som var rätt söt på asos.com.

image88
  
Nu blir det lite kvällsmat och sen sängen. Jobba imorgon igen, hoppas det kommit in nåt skoj=)!

Nana gott, hallon! /S

Gurkor bättre än män?

Gurkor är bättre än män

  • Den genomsnittliga gurkan är åtminstone 18,3 cm lång.

  • Gurkor håller sig hårda en vecka.

  • En gurka talar aldrig om för dig att storleken inte har nån betydelse.

  • Gurkor blir aldrig alltför upphetsade.

  • Gurkor lider aldrig av prestationsångest.

  • Redan på varuhuset kan du känna på gurkan och genast få veta hur hård den är innan du tar med den hem.

  • Gurkor respekterar dig alltid på morgonen.

  • En gurka frågar aldrig: Är jag den första?

  • Gurkor struntar i om du är oskuld.

  • Gurkor säger inte till andra gurkor att du är oskuld.

  • Du kan ha så många gurkor som du bara klarar av.

  • Gurkor ställer aldrig till med scener för att det ligger andra gurkor i kylskåpet.

  • Gurkor har inget emot att gömma sig i kylen när din mamma kommer på besök.

  • Gurkor säger inte att de gillar dig bättre med långt hår.

  • En gurka överger dig inte för en annan kvinna, en annan man eller en annan gurka.


Slutsats: När du är desperat, köp en gurka istället!      

                   image86                      image87


           

                                         
                                   Gurkan
                                                      din riktiga vän
                                                                                  i tid och otid



 


TeA for twooo!

Har haft en härlig dag fastän sjukan=), suttit ute i solen och druckit te med mamma och kryssat i mina grejer i hmkatalogen, sedan in och rensat garderoben men allt åkte in igen ändå, ha ha. Men guud vad långa dagarna är när man bara går hemma, jaa ja. Nu är min rosa ballerinas beställda iallafall=), ska sluta tjata om dom nu.

Te dags nu, sov söött! /S


Skor, åter igen!

Heej hej på er!

Nu ska lilla Anni skriva, jag är lite dålig på det hehe... men har lite andra saker för mig så jag hinner inte....... not!... är bara sjukt dålig på att skriva! :) haha.. men tror inte ni dör för det.. för frokenelin.blogg.se finns ju också att läsa om man har tråkigt för jag garvar varenda gång jag läser.. en sjuk tjej som skriver sjuka inlägg.. yää! fast jag kritiserar henne ganska mycket, det är kul! =) snäll som jag är... ne nu ska jag inte göra gratisreklam här inte!!

Som sagt, skor.. nu har jag köpt mina små älsklingar som jag tänkt på hela tiden när jag gått förbi Wedins.. men har hållt i mig.. men nu brast det.. såg en annan med dom söta sommarpumpsen så nu var jag bara tvungen att köpa dom... 399 kr:

   


Dom hade klubbdag idag så alla fick 20%, såklart jag blev medlem då.. dom blev mina för 319 kr istället!! MOhahaha! :)

Köpte dessa små söta örhängena på H&M också... fint till sommaren.. det räcker med att bara ha en i ena örat, tyckte nästan att det blev för mycket med båda två... fast det är ju en smaksak :)



Sååå, nu ska jag göra annat.. skönt att va ledig i helgen iaf... då blir det rajtantajtan! :) härligt...
och imorgon blir det fika o mys med lillsarah.... :)

Kram / Aaaa

Sjuk, huaa!

Uusch, huaa, så sitter man här sjuk igen. Så tråkigt! Vi får hoppas på bättre tider snart. Ska försöka göra något nyttigt av dagen ändå, krypa in i min lilla garderob och rensa tro=)! Det är vekligen något jag skulle vilja ha och behöva, en riktigt stor och snygg garderob, så man fick någon ordning på sina kläder. Använder knappt hälften när man har det som man har det, eller jag inbillar mig det iallafall=).

Såg sjuukt söta ballerina skor igår på stan, från Juicy Couture så sööta, men alldeles för dyra för mig just nu. Var även runt i alla hm affärer för att hitta min söta rosa älsklingar som jag vill ha, men slut överallt i min storlek, så det blir väl till att beställa på nätet, typiskt. Kanske man ska ut och ta en promenad i solen idag om man orkar, jaa=)!

/S

image77

Skor, skor & skor!

Min kära tvkväll är över, och i dag tillbringade jag den i sängen med min snarkandes katt bredvid,så myysigt=)!

Fick HM katalogen idag, jaaja! Alltid lika skoj att kika i, hittade en par perfekta vita skor, kanon till våren och sommaren för bara 98:- måste bli mina! Hittade även små söta ballerinas för 98:- , men det svåra blir vilken färg, hmm. Blir nog alla 3 när dom är så billiga som 98:-=), kanonerskanon!
Nu ska jag hoppa i sängs snart och försöka sova bort min sjuka som sakta men säkert försöker smyga fram, huuaa! Just när jag skulle börja träna seriöst, brukar låta så, ha ha! Imorgon blir det en mysig dag med Annipanni i solen hoppas jag. Sov gott, natti!

/S

image76

Jag och mina skor var ute en sväng

Så trött, trött, trööött idag! Har nog längtat till sängen konstant sen jag klev upp imorse, kände mig som en levande zombie på jobbet idag. Så dags för sängen snart för mig!

Jag och mina skor var alltså ute och gick igår. Firade en kompis som fyllde år med middag på Meze, verkligen jätte god mat och sjukt mycket sådan. Varning för en vitlöksbomb med en mätt mage efteråt=)! Trodde sedan alla skulle ut men tydligen lyckades det bara bli jag och Anni som vanligt, haha men det är lika skoj det! Speciellt när man alltid lyckas fixa ingång på ett extra smidigt sätt, förstår mig inte på hur vi lyckas, men funkar det så funkar det,
ha ha! Lägger upp lite bilder från igår=).

Fick även använding av mina nya älsklingsskor, så skööna och så snygga. Inget speciellt egentligen, blev bara kär i dom första gången jag såg dom. Dum som jag var med 2 nyinköpta skor på 2 dagar tänkte jag att ett par till inte skulle skada att få åka med mig hem, skulle ju ändå bara köpa hem dom och "prova dom till mina kläder" och sedan lämna tillbaka dom. Yää yä, så det brukar låta, så som jag oftast brukar tänka med mina inköp, som alltid slutar med att jag inbillar mig att jag förtjänar dom ändå och dom får bo kvar i min garderob=)! Det ser vi ju här.

image59scorett 799:-

Så här är lite pics...=)

 
hoome, med min lilla insydda klänning från jobbet, Gina Tricot 199:-

 
delar av kvällens outfit=), med min kära fluffi som fick följa med mig på huvudet,
aldrig varit så varm och skön! Tips om man har öppna skor håller resten varmt, ha ha!


Elinpelin


Vi är alltid lika normala på kort tillsammans...


      
Under                       Efter, wooo!

         
Gratis är alltid gott, eller hur Anna ha ha! Iiiih Sara Saand var namnet, hooost! Hoooo!





Försökte se lite seriös på ett kort, men det funka sådär när Anna är bakom kameran!

Sov gott! /S

RSS 2.0