Regn, regn, regn

Total grått ute idag, huuua, så ska iväg och träna med Anna nu. Stövlarna är på, känner mig som ett litet barn, så nu är det bara ut och plaska i alla pölar=)!
Håller även på att packar, hatar att packa får jämt en klump i magen, för vadå kan man undra? Undrar jag också, så fråga mig inte...=)! Glad över att vi äntligen kommer iväg i år ändå, trodde aldrig vi skulle få ihop det med våra jobb osv.  Men vi löser det mesta;).

Nu ska jag kila ner! Kraam /S


stövlar på...

 ..packning ner...


We are alive!

Tjooooppp!

Det är sant, vi lever=)...finns nog ingen vettig förklaring vad vi gjort den senaste tiden.. men kände att Annas sista avtryck på vår blogg, "KORV",  inte var något bra avslut=)!

Ligger  i sängen för tilfället och har det gott med min semester, idag blir det till att tvätta hela dagen, har sparat ihop till en mega hög här hemma, eller 4 stycken rättare sagt... Men jag ska inte klaga för på fredag drar vi dom 4 små grodorna ut på resa, värme, sol, bad och jaaa allt=)!! Sen får vi hoppas att sommaren kommer till Sverige igen när vi är tillbaka, nu blir det ut på en liten morgonrunda i det soliga vädret. Ha en härlig dag!

Kraam / S

Mjaauuuuuu!

RSS 2.0