...

Inte varit på topp idag och nu är jag på ännu sämre humör...hatar det!

Måndag

Måndag hela veckan, känns så ibland, att det är ny vecka hela tiden.. Sov iallafall som en prinsessa i min säng inatt, var riktigt jobbigt att hoppa upp imorse ur sängen. Efter frukost och fix hade jag inte mycket tid på mig ner till säljutbildningem, så naturligtvis fick jag skynda mig. Jag ska alltid ha så bråttom och folk som känner mig vet att jag går in i grejer och slår mig jämt av nån konstig anledning, måste bero på mina breda höfter, stora rumpa, ben...hmmm. Så jag tänkte ta ett litet skutt ut på gatan över en liten snöhög och en sekund senare glider ja som en säl rak lång på vägen några meter, snyggt jobbat! Så det var min undebara morgon! Kan bara bli en bättre vecka=)!

Sov gott! Nu blir det dags att borsta bisserna
Kram


Soffan

Soffan är sjuukt skön nu, har varit som en zombiee idag. Vår lilla after work igår blev  rätt lång ändå trots allt... hann klara av en god buffé på Nivå, sedan blev det Bliss, Ritz, Peacock och tillsist Park. Känner mig som en gammal kärring idag som inte orkar något, tack Gud för att man varit ledig! Så ikväll blir det en hemma-mys-mami-kväll i soffan med god mat som ska lagas nu och tv och film. Imorgon hejar vi på pappsen som åker Vasaloppet, heeeja va duktigt!

Ha en kanon lördag alla! Pusss

 


SNuttekorv!

Nu ska jag möta upp Elin ute i yran, min snuttekorv har hållt mig sällskap hela morgonen och nu går hon loss på min tröjas snöre.. ut i snön!


Där ser ni ju min lille snuttepruutt, hon har tråkigt och då blir hon på lekhumör med allt..
tänk om man kunde få så roligt så lätt ibland=)

Morrn morrn!

Nu är vintern back hos oss, jag som vill ha vår! Har jobbat i 2 dagar nu och nu är man ledig i 3, vilken lyxig vecka=).
Så nu sitter jag och torkar mina naglar, sedan hade jag tänkt gå ner till gymmet en sväng, får hitta på allt som är gratis, eller redan betalt iallafall. Ska trots allt ändå afterworka ikväll med mina tjejor från jobbet, men sånt kan man alltid få pengar till.. konstigt det där! Så nu blir det ut i vinterlandet om en stund, ha en toppen fredag! Vaknar alltid på så bra humör på fredagar, weey!

Puss & kram!

Stor å stark

Har precis ätit min hemmagjorda spenatsoppa med ägg, alldeles för längesen. Så gott, får såna härliga minnen från dagis av just den maten, antagligen för att vi fick den varje torsdag...nästan=).  Tur att man var en av dem som gillade den, annars baaad minnen förmodligen..Så nu hoppas jag att jag blir stor å stark eller stark iallafall, stor kan vi skippa, av all spenat. Kommer nog orka lyfta alldeles för mycket på bodypumpen sen...not!

Nu är det jobb som väntar efter mina 2 härliga lediga dagar, back to reality!
Kram S!


mina små söta äggbåtar fick guppa runt där=)

Just nu

God morgon! Morgon fortfarande för mig som är ledig och kunnat snuffsa under täcket länge idag=).
Ätit en god frukost och ska nu rensa, rensa! Blir nog lite bullbak sen också, tänkte baka semlor eller iallafall själva bullen!  Ha en fin dag, kraam!


Just be glam!

Free!

Nu ligger man i sängen igen, jag är på bäst humör då på att skriva här börjar jag tro.. när jag är trött! Det lät ju väldigt uppiggande=).

Idag har jag inte gjort mycket, låg och lata mig i sängen alldeles för länge imorse och sedan gjorde jag ett försök att rensa bland mina kläder, jag är nog sämst på att rensa bort gamla plagg som man aldrig använder. Tror alltid att jag ska få ett infall att vilja ha det någon dag, som senare blir till år eller aldrig ungefär, puuh! Så imorgon är det dags att hoppa in i garderoben och sätta sig för att rensa...

Har även hunnit med lite träning på gymmet med Elin och imorgon blir det core och body pump! Jag som har köpförbud denna månaden också, ska säga att det går skit! Hittar alltid så "bra" grejer som är så "nödvändiga"  och ett måste. Hur jag kom in på detta var eftersom jag köpte nya träningsskor idag, men jag försöker intala mig själv att det var utan för köpförbudet, ett måste för hälsan=). Det lät bra! Kändes som jag svävade när jag sprang, nästan... om det vore så väl, men det är alltid nåt.
Nu ska jag försöka sova lite, natti! Puss S

Lite bilderna från min helg!


toilettto


smiiile


helt normala

  
brunetterna vs. blondinerna


Godnatt

Nu är det nattedax för mig, är så trött! Känner mig riktigt duktig som är hemma en fredag kväll och bara gör ingenting... men det är fredagar till för ibland. Imorgon är det jobb som väntar.
That´s life
NATTI!

Sängen å jag, vi är goda vänner

Åååh, ligger i sängen och känner mig som världens tröttaste... hur kan en säng få vara så skön?! Får helt enkelt bara bestämma mig och hoppa upp! Men det lockar därimot inte så mycket med ett kallt kök, buuurr! Minusgradet och skit ute, vill ha sommar och vår nu! Vintern ska vara under jul, sen kan den gärna ta slut för min del=).


Nu är det frukost som väntar och sen ett besök på Ikea.

Älskar fredagar, har en sån bra känsla i kroppen då=)! Även fast det är den 13:e idag...

Ha en bra dag! Kram!


Jobbdag över

Kväll igen, har haft en sån rolig dag påjobbet idag. Inte ofta jag jobbar ihop med Linda men hon är verkligen sjukt rolig, herregud vad vi har skrattat=) och ätit massa tårta! Så himla god, chefen fyllde år och bjöd på den godaste, någon slags kladdkakebotten med chokladmousse och apelsinmousse ovanpå och sedan toppad med chokladsåsglasyr, naamnam! Måste testa den själv.

Imorgon är man ledig igen och då blir det en Ikea dag med mami, Anna och Elis! Skooj! Men jag ska som sagt spara, spara, uuusch verkligen inte jag, så tråkigt... men det ska ju bli till något bra=)! Kan inte sluta skratta åt min katt heller, hon hatar att dricka ur sin vattenskål som hon inte ens har kvar längre pga att hon aldrig använder den, så hon kör lite olika metoder, antingen får man fylla  vatten i badkaret eller vattenkannan eller så brukar hon sno mitt vattenglas vid sängen när jag sover ( vaknar då med en halv katt över mig) och nu har hon gått loss på en kruka med kvistar i. Så hon stoppar ner huvudet och trycker ner det och försöker dra upp kvistarna med tassarna medans hon dricker... stackare men vad ska man göra... söött ändå!

Det var de, kraaam Natti!


Nattedax

Mina ögon är så trötta just nu, så sängen blir nog lämplig snart. Vill bara se ett avsnitt Satc först med en kvällmacka till=). Passade lille Elis idag och han var så söt och snäll, världens snällaste unge iallafall när han hälsar på här hemma=). Vi snuffsade och myste på mattan , pratade i telefon med gammelfarmor och fixade hit lite besök av Elin som tyckte det var intressant och se vart han var kittlig. Efter allt detta bus var han helt slut och somnade så gott så faster Sara hann göra lite mat. Så har haft en sån riktig myspys dag, imorgon bär det av till jobb igen..

Nu är det soffan och sen sängen som väntar. Sov gott, natti!



Prata i telefon är så skoj=)

   
Lite snuffs


Blöjdax


En mysig lite sov koja!

Godnattkraam!


Mitt i veckan

Ledig idag med, så skönt=)! Kände att jag verkligen behövde sova ut imorse och utan klocka, kan inte bli bättre. Vaknade upp somnade om, vaknade och somnade om, mmmm... åt sedan en god frukost i lugn och ro. Händer inte allt för ofta.

Nu ska jag ut i snön och åka på rumpan ner till gymmet där jag ska träffa Elin, skönt att det kommit en efterträdare till Anna=). Lite roligare att ha någon att träna med, men Anna när du kommer hem då jävlar kommer du få ligga i för att komma ikapp, hahaa!

Hörs sen! Faster Sara ska vara barnvakt åt lille Elis idag, vi får se hur det går.. om han älskar mig, vi får se=).

Ciao!





Today, training


Kväller

Jaahopp då har man hunnit med allt denna dagen också, sköönt! Var riktigt härligt att komma iväg och träna förrut, börjar känna att det är något jag måste göra några gånger i veckan. När man  väl börjat göra det till en rutin eller vad man säger så är det något som saknas när man väl varit utan det några dagar. Eller det är ju inte så att jag är träningsberoende direkt.. lät nästan så. Hooo, noonoo=)! Men man sover helt klart bättre och mat blir så mycket gooodare, sjuukt.

Var och tittade på en lägenhet i Vasastan förut också, så himla fin och mysig. Men den kändes en aning liten, den var på 30 kvm, men kan inte släppa den innergården och balkong. Så mysig och fin! Ibland önskar man att man hade en triljooon på banken...så man kunde köpa lite olika lägenheter här och var.  Men känner att det är riktigt bra att kika på många lägenheter innan man bestämmer sig iallafall, börjar veta exakt vad jag vill ha nu och vad jag verkligen inte vill ha. Ooj oj ett steg där=).

Nu ska jag ner och gotta mig i soffan med lite kvällsmackor och se filmen Intermission, något sådant. Hoppas ni har en mysig ikväll.

Kram!

Hiiii!

Uuusch vad jag har vart dålig på att uppdatera här på sistone, lovar bättre tider nu! Har haft en lugn och skön ledig dag idag, vart inne i stan tidigare med Emelie och letade efter en tröja och naturligtvis så hitta man lite annat smått och gott... jag som har shoppingförbud denna månaden=(. Nu ska jag iväg och träna med Elin och sedan blir det till att åka in till stan och kika på en lägenhet. See yaaaa!

       Hiiiii!


RSS 2.0