sol sol sol

Boo boo!

Perfekt väder på min sista semestervecka. Har ätit en härlig frukost ute i solen på en filt i trädgårn med Anna, så häärligt och nu blir det ut på en lite promenad=).
Sedan blir det hem och packa igen, känns som jag kommer att förvandlas till en lite resväska snart, inte bra. Men man får ju passa på att göra saker när man är ledig, hiii! Så imorgon åker vi upp till Lysekil för lite sol och mys, sedan upp till Smögen till Annas båt, så detta blir vår lilla roadtrip i sommar, eller en till av dom=)! Ut i sooooolen!


Ciaaao / S

Sova kanske?

ååh, helt klarvaken..sjukt.. vill ju verkligen sova ska upp tidigt imorgon om solen skiner för då blir det haaavet =) Men jag får tvinga mig upp isåfall. Skiner inte solen så blir det en tripp till solarieöarna där Mr Smith jobbar hahaha..

Haft en jättemysig kväll med tjejorna.. kollat Sex and the City och annat kul på tv och så käka vi något som jag har lääängtat efter, THAIMAT! mums! =) nu sitter jag och dricker persika och mango te, riktigt gott..

En veckas semester kvar, nu jäklar måste vädret bli bra! Annars kommer jag få sån ångest att jag valde fel semesterveckor..Ska till Lysekil och Smögen till helgen och det ska bli strååålande väder och hoppas verkligen SMHI har rätt denna gång..kommer bli kanooonkul! =)

Sova kanske? Sätter på lite Coldplay och Jason Mraz som nattinatti-sånger så somnar jag säkert gott :)

Tjyss! / AnNa


Mojs..

Blir lite mojsimojsi hemma hos Emelie ikvääll..får se va det blir för film..hoppas jag håller ifrån mig godsaker ikväll bara.. hoohoo...pussis annis



We live in a beautiful world..hooooooooooooooooho


Första semesterdagen!

Wiiii.. nu har jag två veckors semester igen.. så skönt :) började dagen tidigt med en god frukost med päronen, nybryggt kaffe mums.. Sytt in lite kläder som legat på hög huuur länge som helst. Funderar fortfarande på om jag ska klippa av mina Nolitajeans till shorts..fattar inte varför jag köpte dom egentligen, alldeles för dyra för att ha använt dom två ggr på typ 3 år.. dom sitter jättebra men dom slutar under knät och är inte alls tajta där..inte snyggt på mig, är ju så van vid stuprör.. o de blir inte bra om man syr in dom vid knät heller..hmmmm, får nog fundera ett tag till..suck =/

Iallafall...myste rejält med min lilla älsklingkisse idag, hon är så goooosi så jag vill äta upp henne hihi..men det gjorde jag aldrig som tur var haha..gjorde middag med mams o paps istället och nu har jag vart iväg o tränat, känns bra i kropp o knopp nu =) och MER träning ska det bli denna vecka! mermermermermermer!

Nu är Sara hos sin lilla mormor, skulle följt med dit egentligen men kände att jag ville vara hemma lite..möter upp henne och några till i Sthlm på fredag! ska bli så skööj såå.. och imorgon kommer min liiiillla älsklingssarah hem från Spanien..har saknat henne..

och en sak till.. imorgon är det tisdag! ;)

Tisdagsklubbis!



Puss! / Anna

Fredag !

Heejehopp=) Blir en lugn fredag för mig..lika bra det.. fixa lite hemma o bara slappa..skönt så slipper jag vara trött eller bakis imorgon på jobbet =) blir en lång dag imorn.. på måndag har jag semester igeeeeen! =) i två veckor..såå skönt.. då blir det stockholm o västkusten, inte helt fel :) längtar..

ååh har sån beslutsångest.. hjälp mig... vill resa i höst men ändå stanna kvar här hemma och..aa.. jobba....hmm.. men kommer ju jobba hela livet =/.. kan inte bestämma mig.. nu eller aldrig liksom.. måste boka snart isf..

puuh..

jaja, får sova på saken.. Sari och hanni ha så kul ikväll på inflyttningsfesten ;) kanske dyker upp om jag ångrar mig.. men go film o säng lockar mer just nu..

Cheers! /Anna

Coldplay

mmm..njuter.. The Scientist e så skön..Fix you också.. hade såå gärna velat gå på konserten men försent:(

Hemma! :)

Nu är man hemma efter en grym resa.. en vecka räckte gott o väl.. längtar alltid hem efter en vecka. Vi prickade ju rätt tid att komma hem, strålande väder och blev sol och bad på smitten igår..som om vi inte fått nog av sol o bad i Rhodos;).. men ska ju bli sämre igen tyvärr men får hoppas solen tittar fram lite ändå.
Kommer väl lite bilder framöver..synd bara att vi råkade radera ALLA 250 bilder vi tagit på 4 dagar där nere..fyfaan vad livet gick under just då hahah.. men men, kameran blev full ändå tillslut..linslusarna sara och anna, från vänster;)

Blev en liten utgång igår till Hamngatan, sjukt mysigt ställe..dit får man gå fler gånger..och så träffade man sina goa tjejer igen, längesen vi var tillsammans så många samtidigt :) Och min lilla goding Nilo var på besök..såå längesen vi sågs så vi hade en del att prata om...hoppas vi ses snart igen, shopping i Kungsbacka kanske?;)
Ikväll blir det 50års fest och imorgon 20års fest.. känns som hela livet är en fest haha.. på söndag blir det iallafall lite myyyyspyyys =)

Pusss på er! /Anna


RSS 2.0