Ledig!

God moorgon! Äntligen fick jag min sköna sov morgon, den kändes välförtjänt! Så idag har jag massor av saker på min
" To do" lista att göra. Alltid lika skönt att stryka grejer på den, har kommit på att det är ända sättet för mig att få gjort allting.... Så det är bara att sätta igång. Ska ta en dusch nu och sen in till stan och träffa mina små loppor. Ha en härlig dag ute i höstvädret=)
 
Tjoooo! /S


Lost


Jobba, sova, jobba, sova..

Jobba, jobba, jobba det är vad jag sysslar med just nu, om ni undrar=), så nu vet ni!
God natt! Förresten nu har även Gina Tricots webshop öppnat om ni är sugna att shoppa lite grejer som inte finns i butik=), hiiiiiiiiiiii!

Natti, / S


Död.

Är helt död ikväll, så har redan bäddat ner mig i sängen. Hur funkar det en lördag?! Joo riktigt bra, riktigt mysigt med regnet som öööser ner ändå=). Jobbat alldeles föör mycket idag, så är värd min säng. Imorgon blir det ledig=)=)!


SOV GOTT /S

Just me, me & me

Nu är det snart sängdags för mig, upp tidigt imorgon för att jobba.
Imorgon ikväll ska jag ut och käka med mina tjejor, riktigt mysigt. Hoppas ni får en bra helg, det ska jag ha=)!!








GOD NATT! /S


Paj dax!

Heej hå!
SKA bli bättre på att skriva här, nu är det jag som får hålla bloggen uppdaterad då Anna åker iväg imorgon:(. Den lilla skiten ska ut och se världen utan mig! Jag hoppas det blir 4 månader som går med racerfart=)...
Vi var  iallafall hemma hos Anna igår på en avskedsmiddag (usch vad hemskt det låter) för Anna och Sarah. Riktigt mysigt och trevligt, och jag rullade hem jag loovar..
Kommer iallafall sakna er mina små muppar!

Nu är det "paj dax  lagning" för mig, tänkte göra en god matig paj. Har varit sugen på det alldeles för länge nu=), men först blir det en dusch! Förresten har försökt plugga hela dagen, men det gåår inte, vad är det för fel på mig?!
Gör allt annat förutom det, det märker ni ju..

OCH imorgon är det helg igen....=)!


Innan hemrullningen...


Kraaam /S

Snart bär det av, Australien!

Heeeej alla glada =)

Snart åker jag och lillsarah till Australien, redan på fredag! så sjukt..känns inte som man ska åka iväg.. Har nog inte fattat det än.. men inser det nog när vi väl kommit dit :)
Vill ni följa vårat äventyr så finns vi på resedagboken.se och där heter vi anna_sarah.
Så kika gärna in =)

Puss o kram! Anna


RSS 2.0