God morgon!

Godmorgon! Det blev ingen promenix ute igår,  tog en härlig frukost ute och låg i solen lite, kan det bli bättre=)? Noo nooo! Sedan så blev det en skön dag på stan plus lite handling inför ikväll, hoppas värmen håller i sig tills vi drar till barcelona, sedan får den gärna försvinna under några dagar.  Så vi tänkte inviga Annas uteplats toniight, wooo=)!

Såå nu har jag en heeeel ledig dag framför mig, så häärligt! Måste ner och gräva lite i gamla kläder och stuff som jag har stoppat undan, måste hitta min hawaii outfit tills på lördag. Då det blir födelsedagsfest med hawaii tema hos Emelie, hooooho! Så in och kika efter helgen så får ni se våran heta outfit (som jag ännu inte bestämt). Ha en bra dag i solen! Kraams/S


image190   image191
Min härliga frukost...naam! Nybakat bröd!        Gårdagen!


Mysigt...

Nu ska jag snart hoppa i sääng..min lilla kissemiss ligger och väntar på mig. Hon vill att jag ska kela upp henne, så sällskapsjuk..  =) Haft en härlig dag idag, jobbade till klockan 5, sen mötte jag upp Sara och Emelie på stan för en liten shoppingtur och fika.. blev självklart Espressohouse med Chailatte och scones, mums!

Valborg imorgon! Så skönt med detta vädret.. men ska ta det ganska så lugnt, jobbar till sent imorgon och även dagen efter..men lite go mat blir det såklart.. ska sitta hemma hos mig på altanen.. kan inte bli bättre.. Nu längtar jag verkligen till sommaren då man kan sitta ute och grilla o mysa, inte fel alls! =)

Lovade mig själv att inte gå ut denna helgen som varit.. min jobbhelg ju.. men blev fest i fredags ändå och utgång i lördags.. varför detta!!?? =) ska ju spara pengar till Barcelona ju! men kunde inte motstå att ha lite goingar hemma hos mig och sedan fira Johanna på lördagen ju.. anna, anna.. hur ska detta gåå..

image189
I lördags hemma hos Johanna..



nattiiinatto..upp 8a imorgon! Pussis / Anna


Äntligen ledig!

Oooh va sköönt, äntligen ledig i 2 hela dagar, så glad och så får jag super väder med det också=)! Det ända problemet är att jag inte kan sova länge på mina lediga dagar. Vaknar alltid piggus runt 9-10 vad är felet? Men när man ska upp och jobba då är sova det ända alternativet för det mesta, så typiskt..

Tänkte ringa och väcka Elin nu och få med henne ut på en promenad, kommer nog gå sådär skulle jag tro. Sedan ska vi in till stan och fixa lite stuuff=). Imorgon är det valborg också, tiden går alldeles för snabbt. Haha lät som en gamling där, men det är sant!

Helgen blev lyckad utgång med jobbet, god mat på rumpanbar, banar enligt lovaajsa och sen ut på raaj! Lägger upp en bild på mina älsklingar på jobbet! Nu ska jag ut i det härliga vädret med en frukost ute, oooo så mysigt!!!

Tjiiing/S

image186
Sanna, Jinnie, jag och Lovisa=)

Vår, vår!

Det blev ingen slottskogen för vår del idag, istället tog vi en sen frukost på avenyn ute i solen, så härligt=)! Blev en massa prat om hår och hår och hår. Sedan traska vi vidare uppåt och kikade i lite affärer, shoppingen får vänta i en dag till ungefär skulle jag tro! 

image186   image185
Mina snyggingar...

Är rätt död nu så tänkte hoppa i sängs, i helgen blir det sedan jobb igen. Imorgon blir det mys hemma med mami och sen på lördag ut med jobbet och käka, vår vinst i vår bikinitävling på jobbet, yäää. Vi vann såklart!!!

Natti på er, /S!

Sooooolis

Man märker verkligen hur bra man mår nu när det fina vädret kommit.. Man blir ju glad för ingenting =)..
Hoppas det håller i sig till imorgon, ska ju till Slottskogen som sagt.. ska bli myysigt =).. sen blir det VIP-kväll på Gina Tricot... hohoo=) hoppas den söta lilla jackan finns kvar i min storlek  =)..
Nej, nu blir det till att betala räkningar.. inte skoj alls..
Godnatt! Puss / aniiiii

Onsdag

Hänger inte alls med på vad som går på tv längre, så missa halva sex and the city, men fick se slutet=).
Har hunnit med lite av varje idag, ätit good mat hos Anna, dammsugit, tvättat, jobbat och lite smått goott! Nu får det till att bli sol imorgon bara, då jag är ledig fram till 18. Sedan är det back till jobbus igen. Så om det blir sol imorgon så får det bli slottskogen för vår del, myyspyys med god mat, naam!

                     Sov gott, kram /S


Trötter

Halloo, snart blir det sängen för min del, är sjukt trött idag. Har haft en skön tvkväll i sängen med min kissemiiss, och idag missa jag inte prison break=)! Så späännande! Lägger upp lite blandade bilder från i lördags, då det först blev mat med födelsedagsbarnet Hannipanni, sedan push och sen såklart parkan. Vi ska inte prata om den nattamaten jag och Anna tog då, huuua ingen höjdare, enligt Anna var det hästskit haha! Nu ska jag gå och snoka efter något gott i kylskåpet innan sängen, natti natti! /S

image174
Vilken tjusig min, hooo!

image175
Malin och Elin, www.frokenelin.blogg.se

image176
Födelsedagsbarnet själv=)

      
S&A gånger 4

image182
Smarta jag tror att vi ska fixa en tjusig bild i spegeln, men istället blir Anna ett ljushuvud!


...nu blir det natta!


Tjoo!


Söndag

Tjiingpling, söndag igen... ska snart ut och ta en lite promenix nu på kvällskvisten så jag vaknar till liv igen. Tänkte lägga upp lite bilder sedan från gårdagens utgång. Man blir ju bara så festsugen av detta väder. Grillsäsongen invigdes även idag, såå häärligt=)! Nu måste jag kila, på med skorna! Ni får ett smakprov på av bilder som kommer sen! Kraam /S

image173 
Puush, puush it!


Helgen

hooHooo.. hade en trevlig lördagskväll igår, firade lilla Hannas 20 årsdag.. många som fyller 20 nu så man får stå i! =) idag mår man inte lika bra men det förtjänar man ju, tyvärr haha.. Härligt väder iallafall.. har legat ute i solen nu en stund.. sååå skönt.. och bara i bikini också.. så jäkla gött.. fast solen kanske inte tar så mycket såhär tidigt på våren men lite sol skadar ju inte ändå, det är ju bara nyttigt hihi..

I fredags hade vi en liten mysig kväll hemma hos Lovisa.. eller mysig o mysig.. alla drack förutom jag haha, så blir det när man inte orkar ta bussen och tar bilen istället.. men har ju lika kul för det.. =) Sen käka vi Oves  o kollade på fiilm.. minns inte va den hette men bra var den.. synd att den haka upp sig och man inte fick se dom sista 5 minuterna på filmen hahhaha.. då blir man lite smått irriterad =)


Så, vad händer idag dååå... ?=) kanske tar en liten promenix med saris ikväll... behövs efter gårdagen..bränna bort allt man stoppat,hällt och kastat i sig hahha...

Puss på er! / A


Takida, yäää!

Man kan inte bli annat än glad när man vaknar till solsken varje dag=). Har till och med legat ute i bikini idag så häärligt, riktigt varmt om man väl ligger ner, haha kanske lite tidigt men man får passa på! Så why noot=).

Igår blev Anna och jag bjudna med på Takidas spelning på trädgårn, riktigt naajs även fast vi inte kunde en enda låt förutom Curly Sue men dom var riktigt bra ändå. Så när dom sa till oss att sjunga med, allsång för alla så fatta inte anni och jag ett dugg rätt skoj, haha! Alltid lika skoj att få göra något oväntat som på en torsdagskväll, så taack Bertoni=)! Nu ska jag käka lite snabbt sen ner och jobba, in i mörkret.

image172 mee and annii!

Sex and the city

Ni får inte missa det=), sex and the city sista säsongen går i repris just nu på tv3, yääyä! Ska kika vidare nuu=)! Kraam /S


image171

Gaaahh!

Blir så jääääkla partysugen nu när jag laddar ner massa goa låtar.. längtar till på lördag ! Då har Hanna sitt 20års partaj =) göööööött (MOS)...

mmm, åt mos nyss för den som e intresserad =)
 

Heja Bertoni!

Yääyäää Anders får en liten heders omnämning (eller vad man säger) här i bloggen för han e ju bara fööör snäll=)

HEJA Anders!

Kockmaaster=)!

Såå nu sitter jag här och väntar på att emlan och anni ska komma och äta min gooda mat=), lite thai thai blir det. Kycklinggryta med bulgur och sallad, naaam. Ååh blir så hungrig, har inte ätit sen frukost. Sedan ska vi iväg och träna, vi är såna riktiga huuurtbullar, not! Höörs sen, /S

Frissan imorgon!

ååh så skönt ska till frisören imorgon, ska bli härligt att fylla ut utväxten, så man känner sig lite fräschare =) men det sliter sååå mycket på håret! Det är jäkligt jobbigt.. innan på min lilla brunett-tid (haha) hade jag så tjockt och fint hår, som Sari har nuu.. men nu är det bara tunnt och stripigt.. usch! men vad ska man göra... börjar jag med löshår kommer jag bli beroende...ajaj.. då blir det inte mycket shopping om jag börjar med löshår och det godkänner jag iiiiiinte... =)

Ska man ta och sova kanske... ja ja ja ja jaaaaa!

Natti på er ! kram / A

Chai, facebook och LimeWire

Mmmmm.. längesen jag gjorde egen Chailatte nu.. så himla gott.. kan döda för det =)

Tror min dator har blivit full nu med alla nya låtar jag laddat ner haha =) men det är väl inte dom bästa låtarna, minns inte alla låtnamn så gissar mig till men allt blir fel... Kan du någon go musiK? party som lugn.. skriv gärna några tips! Öppen för förslag.. haha;)..
Håller också på att uppdatera med lite bilder på facebookan.. ta en titt =) TjooP sålänge /A

Zara's shoes

Heej hopp! Alltid lika glad när det är sånt här underbart vårväder som idag. Var uppe med tuppen och jobbade idag och sedan tog jag en liten promenix runt härlanda tjärn med Emlan=). Jag kom fram till att det är mycket roligare att gå runt någonting iallafall, om ni fattar vad jag menar, jag känner mig mer motiverad om jag vet att jag ska runt en sjö. Känns på något sätt att man går längre då, jag har konstiga tankar, jag vet, haha=)!

Var i stan igår en snabbis och lämnade tillbaka min älskade skor som har legat i garderoben och tyngt mig med ångest, så det var väl lika bra=(. Ska försöka spara mig till Barcelona! Men måste ändå lägga in en bild på skorna så jag kan minnas dom.... ser lite låga ut i klacken här, meeen bilden ljuger=)! Ha en toppen dag, imorgon blir det en kortis dag på jobbet, lovely! Nattti natti, /S

image169
                                                                                                                                                 Zara, 679:-


LimeWire

Haallo alla glada =).. Längesen jag skrev nu känner jag.. Har vart lite smådöd på kvällarna efter jobbet.. men nu kommer jag igeeeeeeen! =) ..
Fått hjälp av ett datasnille som ladda ner LimeWire åt mig..har tjatat länge på broshan men där hände det inget.. så nu fick lilla Pusse snällt ladda hem det till mig.. så kul att ladda ner lite nytt =) har suttit med stenåldersmusiken på högsta volym lite för länge nu.. haha..

Hörs sen! puss /A

God morgon på er

Åh va härligt med en riktig sovmorgon utan någon som väcker en=).
Har nog inte blivit av på flera veckor. Så nu ska jag sätta mig och äta en underbar fruukost i lugn och ro! Sedan får vi se vad som händer, har lite olika grejer på schemat idag på min lediga daay!

Tjingpling, /S

Bruna eller blå?

Köpte bruna linser för ett tag sen, så roligt att testa olika grejer så var bara tvungen. Så lägger upp bilder på det, bruna eller my ooownie?=) Nu ska jag sova, proooppis är efter ove's så här sent. Upp och jobba imorgon, puuh! Puss nattii! /S


 or  or  or


ut uut tuuut!

Voojneee, nu sitter jag här och väntar på Anna. Ska ta en liten sväng på stan ändå, kunde inte hålla oss. Nää så hemskt är det inte=)! Määtt efter all mat ikväll iallafall så lär rulla fram toonight! Yääääyää!




        /S


Hos Elinpelin

Hooho har knackat mig in på elins data nu=)! Alltid samma lösen, yeees! Bra när  man känner kompisar så väl. Nu ska vi iväg och handla lite tacos och namnam till ikväll, var tvungen att dra eluurt från soffan för att få med henne, men jag lyckades, trodde aldrig detta kunde hända, ha ha! Ha det bra så länge, tjingeliiing! /S

Hemma..

Har varit ute på en lite utflykt idag med tjejorna=), alltid lika skooj! Så ville dela med er lite, inte för att bilderna är så skoj, men Emelies jacka och fransväska är så fiiin, så måste ju visa det iallafall! Kanske ska avslöja vart vår lilla utflykt begav sig, jo till den lilla hålan Ullared, såå nu vet alla det! Men nån gång måste ju bli ens första, inte så tokigt iallafall, dom hade riktigt god glass så länge strösslet fanns kvar i bilden, haha!



image160   
Emelies fina fransväska från Åhléns, jag = frans-fan=)

image161
.. och här har ni mina fötter efter en dags promenixande i sköna skor...hade inget annat för mig medans dom andra käkade pommes=).

image164
 Färdig shoppat och njuter i solen.. men vad har Anni fått syn på?;)

image163

Så en närbild, på när jag snodde emlans väska, och där får ni en liten titt på min klocka som jag fick i 20-års present, älskar den=)!

Sov gott med er, nu ska jag sova. Har varit ledig alldeles förlänge så back to work imorgon.

           /S

Benjamin testar

Ni måste bara se Benjamin testar med Björn Gustafsson från Morgonsoffan i Svt, det roligaste jag sett på länge. Har känt mig down hela dagen idag men detta avslutade min dag braa=)! Salsan och hörlure testet var klockrena, haha. Finns att se på webben, www.svt.se. Måste kika in det en gång till innan det blir sängen för min del=).

God natt på er! /S

The Body Shop

MmMm... smörjer in mig med the body shops body butter nuuu! =D... jordgubb.. så himla god! man luktar godis typ.. o det får mig att tänka på sommaren.. =)..så kan man bara smörja in sig med den, eller någon annan god doft från dom så behöver man inte ha någon parfym på sig.. så jäkla gött som man säger i götet.. cheers! /A

Jordgubb? JA tack!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Åh det var längensen, ska genast köpa mango eller papaya så fort jag hinner! Var bara tvungen att säga det=).../S

Sugen...

Jag är sugen på allt just nu men har inget=(, så försöker jag att bara ha en onyttig dag i veckan, ååh så jobbigt! Men egentligen så borde jag bara gå och stoppa i mig något gott. Har en beställning på G som snart kommer hem så ska inte klaga=).

Inte gjort något speciellt idag förutom att gått hemma och pysslat med lite allt möjligt, så skönt att bara ha en slappdag ibland, med myskläder och ingen make, woo wo! Nu ska jag ta och lägga mig i soffan med min lilla kissemiss, ha en skön kväll! Tjiiing! /S

Vaf-n!?

Gick in och kollade mina beställningar på Victorias secret.. Kläderna skulle ju komma idag så tänkte bara kolla om det stod något.. och det stod "cancelled".. Whaat!? Är så förbannad nuu va!.. varför liksom? Har jag inte skött mig ordentligt? haha.. om dom inte svarar på mitt mejl inom två dagar så ringer jag o skäller ut dom på engelska!!

" eeh, what the HECK are you guys syssling med!?!?, my things ska come to my house now, now, NUU!!"



oibaf // A


En vårdag i solen!

Åh äntligen, vår=)! Så härligt, man blir bara så glaaad, allt blir och känns bara så mycket lättare nu, helt underbart! Anna och jag tog en lite tur på stan, lika mysigt som alltid som slutade på en uteservering i solen, riktigt varmt och gott... så här kommer lite bilder från the daay!

image153     
så här grisigt ser det ut när anni och saris äter...=)            så sööt vovvsing, vill ha!
men gott var det!

image155  
Anni panni!

image156 
 jag får gräva rejält innan jag hittar bilnycklarna som vanligt...kanske skaffa sig en något mindre väska...

 image159 

Hoppas det blir lika fint i morgon, köpte enbart ett par örhängen i stan idag, ooj oj=)!

Nu ska jag snarka och sova, bums i säng! Chockad som jag är så har Anna redan gått och lagt sig, kan detta hända.. natti natti! /S

Nick Pitera

Vet inte om jag är helt efter.. men Nick Pitera är ju grym! Han har både kill och tjejröst.. sjukt! sök på honom på youtube.. orkar inte länka=)

pyss ! A

Våren på G..

Hoppas verkligen våren håller i sig nu.. SÅÅ himla härlig dag.. gick upp tidigt och tränade med saranissen.. va död som en mus när jag vakna men efter träningen så var jag pigg som en lus.. =) den döh ! undra vad man helst vill vara... en mus eller en lus? .. mus va?.. fan då måste jag va dötrött jämt ju..
Idag ville man ju verkligen inte sitta inne så vi begav oss in till stan för att  "fönstershoppa" lite och sen sätta oss på en mysig uteservering.. kunde ju inte bli bättre! Sen var jag inte hemma länge till fören jag gick en liten promenix till Ica med två mongosar Emelie och Sanna.. jag var duktig denna gången att INTE handla något godis eller snacks överhuvudtaget.. yääyää =) så nu har jag tjänat in en träningsdag.. innan gick bara allt jämnt ut! haha..

Får ursäkta mig om ett tidigare inlägg där jag helt ärligt trodde jag skrev rätt.. HAHAH
Gött môs heter det ju inte iallafall.. hahah..tack Sarah för att du lärde mig något nytt där.. eller nytt och nytt.. det fanns i mitt undermedvetna men ville inte få fram det.. Gôtt mos heter det i fortsättningen =)

Just det, har utsett en vinnare på min väldigt seriösa fråga.. nämligen Fröken Elin..nu ska vi umgås dag ut och dag in.. hjälp mig någon!?!?!? =)


Hörs sen /A


Smarto Sara!

Haha då var man där igen, har nog aldrig varit så trött som jag var för en halv timme sen, låg i sängen och drog mig och ville verkligen inte gå upp för att träna. Så skickar ett sms till Anna för att se när hon skulle hämta mig, klockan var då 5 över 9 och hon skrev jag kommer 20. Smart som jag tydligen är, not, så tänkte jag 20 över och flög upp ur sängen, sprang runt som en yr höna och så kom ingen Anna.
Då kom jag på att det finns 20 i tio också, såå smart jag är! Vi ska ju träna 10 varför vara där från halv då, haha. Yää, yää,  en liten inblick på min morgonstart!


Aaa men detta var nog bara bra annars hade jag väl aldrig kommit upp från den sängen, good morgon på er! Ser förresten ut att bli en fin dag idag, änntligen när jag är ledig=)!

Kraam S


SåååÅ!

Nuuu ska det sovas! ska upp tidigt imorgon.. klockan 9..på min (och Saras) lediga dag..suck.. men är man seriös(?) med träningen såå, då måste det tränas! =D haha.. var ledig idag med o skulle egentligen träna.. men jag fastnade i stan, och sedan fastnade jag i Allum.. vårt shoppingförbud innan Barcelona verkar inte funka så bra.. men jag köper bara billiga grejer, som jag veeerkligen behöver.. ;)
Typ den där väskan, o sjalen och dom där örhängena.. gaahh! örhängena var iofs väldigt svåra att motså.. Gina Tricot har massvis med söta smycken..  =)

Längtar såå mycket till sommaren.. blir så trött på detta väder, snöade ju inatt.. IGEN!..
Nästan så ja beställer en biljett nu med en gång till Thailand eller Australien.. och stannar där...
Eller varför inte Bali..Fiji... åååh, kan nämna hur många ställen som helst.. VILL!

Nu blir det sängen! Sova bort alla negativa tankar och vakna till en härlig vårdag som är påväg mot sommaren... DÅ hade jag blivit meeega glad, och DÅ är det inte lätt att få stopp på mig! =)

Godnatt! Pussss /A

image152
Vår i Italien, minnen..

Läggdags

Som Sara skrev har haft liten myskväll (moskväll?) hemma hos miiig =).. magen blev lite mosig men det var ju bara gött (gött môs liksom).

kul...

nej..

godnatt! varm oboy nu =) MUMS! /A

Mos galen!

Neej, inte mitt prison break. Hade helt glömt bort att det var måndag och att Scofield skulle vara på tv, attans, hade bara mitt mos i huvudet efter jobbet. Så nån som blev glad iallafall var min mage=).

Har haft en myys kväll hos Anna iallafall med Lovisa ikväll, alltid lika gott med Oves mos, muums, fastän jag alltid får ont i min magggee efter det. Snacka om att man har mos abstinens när man ser 2 killar äta risifrutti och både jag och Lovisa tänker på mos utan att säga det till varandra. Så det var bara hem och hämta bilen och brumma iväg=).

Nä nu blir det sovdags strax, ska upp och träna imorgon bitti, tidigt, tidigt på min lediga dag. Sen bort bjuden på middag imorgon kväll, alltid lika goott och där i mellan in till optikern.


image148

Får nöja mig med att se han på bild istället,sov gott! /S

Klarar ni frågan?

Har jag städat rummet? vad tror ni?
Svar: JA/NEJ?

ett tips: GÖÖÖR enkelt svar!!!!
svarar ni rätt kan ni få umgänge av mig

gaahh =)


Bilder från Torsdagsklubben!

Tänkte lägga in lite bilder från Bliss i torsdags.. va ute en sväng med några mongon från jobbet =) haha...


Maja och Daanieeel


Ehh..aa.. jag har inte däckat då vaa men
korken till hårsprayen hade gått o gömt sig =)


I "taxin" till Bliss hahah


Daniel och Faatoooooooo! =)

image142
Maja och jag, goa och glada =)

              


Sjukt kul och BILLIG kväll =) haha.. nej, säger inget mer..
Nu ska jag göra mig lite kvällsmat så jag får energi till att städa rummet, suck!

Puss/ A


Segoos!

Ååh noo.. hela dagen förstörd... sov till 4 idag.. hade sovit längre om jag inte hade varit tvungen attt gå upp för att äta middag (frukost för min del)... uusch.. hatar såna här sega dagen efter dagar.. eller inte alltid.. inte när man är hyffsatt pigg o smäller i sig en pizza.. =)

men iallafall, tycker det var en riktigt lyckad kväll igår! =) firade ju Sarasnuffsens bday! middag och förfest hos henne och sen parkaaan, vad annars ;) Alltid lika kul där, vet inte varför.. men nångång kommer vi väl över det.. ungefär sisådär när vi är 60 bast och teven är vår bästa vän istället (förlåt elin) HAHAhah!


puss/A
 


Helgens el bildooos!

Då är man uppe och hoppar igen, pigg och gla kexchoklaa'!
Ni är bara för sööta, åh tack för alla fina presenter och att ni var här, ni vet vilka ni är=).
Synd att du var sjuk snuffsan Ell, du får krya på dig!

Så vad ska man göra idag då, blir nog ingenting, noonoo. Känner mig rätt död men det kunde varit värre. Tänkte lägga upp extra många kort på Anna nu också från igår. Jag undrar bara vem det var som fyllde hela minneskortet på kameran hahah. Undra fluundra=)!

image125      


image127    
paketdags=)
image128



image131

vi verkar gilla att åka tåg... hooo

image132 
tuuut!

image133

Elin och jag på park, park alltid park! Snart blir det ändring på det!

image134

Dom 3 små grisarna...

image135 Vilka var alla dom?!

image136

Wooo, och där tog det roliga slut!=)

Ha en bra söndag! Puss&kram /S


Fredag!

Jaa äntligen fredag och min lediga helg, så sköönt=). Är bara hemma idag och pysslar med grejer inför morgondagen då årets stora party sker, ha ha eller inte men nåt i den stilen kan man ju hoppas!

Detta är bara början på alla födelsedags fester denna månaden och nästa, skooj skoj, men är lika med pank pank. Nu måste jag fortsätta med att måla mina naglar och foossingar, kan bara inte bestämma vilken färg. Sedan ut med the cake ifrån ugnen, bakproffset är i full gång!

Sov gott, blir nog en och annan bild upplagd på söndag=)!


/S









----------------------------------------------------------------------------------------
Ehhm.. Anna här.. det läggs INTE upp några bilder på mig ifall jag ser ut som ett monster.. men men.. sara ska det läggas upp på! Hon e ju födelsedagsbarnet, som nykläckt!! här ska visas.. ;P

Natti

Grattis till mig själv=)!

Är heelt slut, men det har varit en underbar dag, woonderful! Kanske är så trött pga av ålder. nu, måste ju skylla på något=). Har verkligen haft en kanon dag och jag har alldeles för många söta och gulliga kompisar som hör av sig, och fick tillslut min älskade klocka, taaack! allihopa!! Fick även presentkort på hagabadet så nu blir det till en massage nån dag, så sköönt.

Borde göra en lista på allt jag ska göra imorgon också, sola, träna, stan, handla mat, sy klänning, oooj oj vet inte hur jag ska hinna allt. Så det blir nog till att lägga sig nu, till helgen blir det till att partaaajaa=). Sov sött, snuuuffs! /S


April, april.. !

Idag är det första april.. har någon blivit lurad? =) haha, hoppas det.. dela med er isf.. första gången på länge jag inte blivit lurad, men dagen är ju inte över än! =)

Ett verkligt aprilskämt, som lever och går på gatorna här i Partille är nämligen...... SAAARAAAA!!! Hon fyller år idaag! tjoohoo! hela 20 år ;)... GRATTIS ÄLSKLING! Hoppas din dag blir lyckad och att även lördagen då vi ska fira henne blir lyckad.. men det blir den säkert! Varför skulle den inte bli det? hoohoooohihi...

Någon som glömde ställa om klockan natten till söndag?? Jag glömde det veeerkligen inte.. hade påminnelse på mobilen (annars hade jag ju glömt det,såklart).... MEN (lets dance snubben)..vilket jag inte visste var att min mobil ställde om sig automatiskt, så klockan 22.00 på lördag kväll var jag glad och nöjd efter att ha ställt fram klockan en timme..jag somna innan klockan tolv och vad jag inte visste då så ställde den fram sig ytterliggare en timme! Gaahh! inte nog med att vi förlorar en timme..jag förlorade TVÅ timmar!! jag som var sååå trött och villle sova längre!
Men nene, glatt gick jag av bussen, nöjd över att jag kom upp ur sängen överhuvudtaget.. gick och tänkte på varför hela stan glömt att ställa fram sin klocka.. Är jag den enda som kom ihåg det? klart att jag trodde det!
Väl framme på jobbet klockan 20 i 11, (skulle börja 12) frågade jag alla varför dom satt inne i personalrummet o åt frukost..och dom fråga mig tillbaka vad jag gjorde där så tidigt..! åååh hahahah.. där kom jag liksom, trodde att JAG var den enda som gjort rätt.. MEN NEJ.. det kommer jag få höra lääääänge till av mina kollegor! Ska stämma min mobil! =)

nog med tjöt!

/ A


RSS 2.0