Toodoo!

Halloooo! Sitter hos Anis precis och väntar på den lilla loppan ska bli klar, för jag är så snäll som kör henne in till stan. Ska ioförsig också in och ta en snabbis fika. Tisdagsklubben får vänta tills om 2 veckor, woohoo!
Nu blir det sol och party i Rhodos istället.
Ha en bra vecka=)!

Kram / S & A

Lysekil nästa

Nu drar Anni och jag på vår lilla roadtrip till Lysekil för lite midsommarfirande=)! Hoppas på en soolig dag imorgon, hoppas kan man alltid göra, hoo ho! Ha så skooj! Nu måste vi dra oss,

kram/ S

Oh noo..

åååh de e så tyypiskt.. o hemskt..haha stackars oss vi är ju oskyldiga =)


Tisdag..

Mmm, man kan ju undra hur min morgon såg ut idag.. jag gissade ju vääldigt rätt igår iallafall haha, kvart i 7 kom jag ur duschen o stressa som fasen... uusch.. sprang till bussen o hann med den precis.. så jag får se det på ett positivt sätt istället, ja e sååå bra på att hålla tider! =D ... va?? håller ni inte med mig? Nu förstår jag inte vad ni menar.... :) förklara hihi.

Prata precis med min lilla going Teresa.. så himla gogogoogogoogo... jag o sara funderar på att åka till lysekil redan på tors, skönt att komma en dag innan midsommar så man har hela dagen på sig o är utvilad.. förhoppningsvis;) ne men så man inte är trött o sleten efter en lång bussresa.. hmmm..vi får seee :)

Kollar på gamla kort från när jag var o hälsa på Teresa när hon bodde i Olso..tog hur många kort som helst.. helt sjukt.. o typ inga blev bra.. alla e bara riktigt osköna =P hahah.. vill egentligen visa dom men vet inte om det är så lämpligt..kan ju få en o annan teresa fesa på mig på midsommar..(skyller på henne att jag inte visar dom) ;P


pössoo /Annaaaa

FORZA ITALIA!

ååh va gööttt! :D Italien vidare..


Rhodos bokat!

halluuU! Så jäkla skönt, Rhodos bokat nu..åker om en vecka, 25e juni till 2a juli.. Men det blir bara jag o Sara igen som åker.. va ju ett gäng från början men blir alltid så att folk backar uur.. men men vi klarar oss garanterat =)...läängtar!
Får se till att packa rätt denna gång, hade med mig allt för mycket till Magaluf förra året..både jag och Sara betalade övervikt på vägen dit hahah.. typiskt oss.

Ska ha sommarmöte på jobbet imorgon klockan 8a.. usch brukar inte gå upp så tidigt som klockan 6 nu förtiden så kommer va helt döödis... får ställa 5 klockor, då kommer jag nog vakna iallafall, sen snooza i ett x antal minuter och sen förmodligen bli väckt av päronen som blir irriterade för dom hör min väckarklocka ringa var 5e minut så dom vaknar själva..  sen blir det nog en zombie-walk till duschen och SEN förhoppningsvis har jag vaknat.. och då är klockan kvart i 7 och då får jag stressa som fasen för att hinna med bussen klockan 7.. det DÄR är min morgon imon, utan tvekan haha.. buuuhu =(.. Någon som känner igen sig eller? Hoppas det, jag vill inte vara knääpp=)

Nu är det bara två jobbdagar kvar för min del sen miiidsommaaar! =) har inte träffat Teresa på länge så det ska bli såå skoj.. blir partaj hos henne i Lysekil.. hoppas det blir åtminstone uppehåll, ska ju regna enligt vädret, suck.. typiskt midsommar =/

Nu ska jag sova så ja orkar med dagen imon! =) Laddar upp lite bilder sen helgen... Godnatt sötisar! =) Puss /Anna



"väääääääänster"! :P

Popcornälskaren tagen på bar gärning..


     


Mmm..sängen lockar.. Pusspuss!
 

Ledig söndag=)

Hallooo! Så skönt sköönt, har precis ätit köttfärssås och spagettii, ligger nu i soffan med datan, mätt och belåten=). Bara 2 jobb dagar kvar sen ledig en massa och semester, wooo!
Det är nog dags att boka en sista minuten resa nu också, längtar bara efter att komma bort ett tag och det blir jag och anni som vanligt, hoo hii! Men det är så svårt att veta hur länge man ska vänta, har aldrig tålamod til sånt. 
Nu blir det en dusch för mig, fryser så, buurrii. Ha en bra dag, puss&kram! /S


jag och mia=)


Helg igen!

ciiaao.. sitter här o funderar på vad man ska ha på sig ikväll.. blir en liten ausgang..parkan som vanligt.. kör det imorgon igen.. man får ju inte missa ngt .. men borde testa något nytt snart haha fast måste ju förtydliga att vi INTE har tröttnat på parkan bara för vi vill testa nytt :P.. jag o sara i ett esse..nötskal med för den delen..
hade jag vart ledig denna helgen som jag egentligen skulle vart så hade det begärt av till Sthlm.. sån jädrans otur..alla godingar åker dit i helgen förutom ja o sara.. buuhuu .. men vi lkarar oss.. kommer fler tillfällen.. midsommar sen ledig två veckor.. kan de bli bättre.. nej.. sista minuten o bara njuta o sen förhoppningsvis en helg här hemma eller varför inte i Sthlm?:) puss på er..


God morgon!

God morgon!

Sitter här och väntar på Anna nu, ska ut til havet och bara ta det lugnt. Sedan är det åter jobb som gäller, man borde stänga igen affärer då det är fint väder, eller hur?=)! Bra idé Sara!

Tjooo på er! Kram /S


ZzZzzz

sooooooova.se

Yihaaa!

Lite dålig uppdatering från oss.. vi vet.. men jag tror ni klarar er =)..haft en kanonkul helg som får 5 toasters av 5 toasters!! eller hur benjamin? haha.. firade med lite middag hos mig igår (lördag) med mina tjajjoor..sen blev det park lane som vanligt.. men det var också lika kul som vanligt! =) Tack mina älsklingar..
Nu borde jag sova.. ska ju jobba imon.. har vart en riktig segus dag idag..sov 4 timmar och sen upp o städa, ville åka till havet men det rann ut i sanden så har i stort sett inte gjort nånting förutom att sooooova.. borde inte sovit för skulle ju lagt mig tidigt idag men nu går det ju inte.. men john blund börjar komma lite smått känner jag ändå =)

Ska bara lägga in lite sköna låtar på mobilen så jag har något att lyssna på imorgon till jobbet!

nattinatti
puss o kraam Anna


RSS 2.0