Hemma! :)

Nu är man hemma efter en grym resa.. en vecka räckte gott o väl.. längtar alltid hem efter en vecka. Vi prickade ju rätt tid att komma hem, strålande väder och blev sol och bad på smitten igår..som om vi inte fått nog av sol o bad i Rhodos;).. men ska ju bli sämre igen tyvärr men får hoppas solen tittar fram lite ändå.
Kommer väl lite bilder framöver..synd bara att vi råkade radera ALLA 250 bilder vi tagit på 4 dagar där nere..fyfaan vad livet gick under just då hahah.. men men, kameran blev full ändå tillslut..linslusarna sara och anna, från vänster;)

Blev en liten utgång igår till Hamngatan, sjukt mysigt ställe..dit får man gå fler gånger..och så träffade man sina goa tjejer igen, längesen vi var tillsammans så många samtidigt :) Och min lilla goding Nilo var på besök..såå längesen vi sågs så vi hade en del att prata om...hoppas vi ses snart igen, shopping i Kungsbacka kanske?;)
Ikväll blir det 50års fest och imorgon 20års fest.. känns som hela livet är en fest haha.. på söndag blir det iallafall lite myyyyspyyys =)

Pusss på er! /Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0