Marängsviiiiss, namnam!

Det är konstigt men det känns alltid som det är söndag, så nu är det söndag här igen.. Har haft en trevlig helg med lite mys igår ute på Victoria med Lovisa, Emelie och Elenore, som det var ett bra tag sen jag såg.Alldeles för sällan ses vi och alltid lika roligt att träffa henne, vi skrattar verkligen åt allt och har bara så skoj även fast man inte är på hugget=)! Saknar våra hel sjuka lektioner i skolan ibland, det kunde sluta hur som helst.

Har annars inte gjort så mycket idag förutom att lagat pizzor, så naaamnammigt! Så nu känns det som dom ligger i min mage och jäääser, dom ska snart få sällskap av lite marängsviss också när anni och emlan snart kommer. Ska ha myskväll, sitta och kika i lite resekataloger och bestämma vår lilla solsemester i sommar. Så att vi på något sätt kan få vår semester samtidigt i sommar.

Sedan väntar jobb imorgon, har sett att vi ska få in så söööta klänningar på Gina så vi får hoppas på att dom håller vad dom lovar från bilderna=)! Sen lön, lön och löön imorgon=)=)!

Nu blir det till att marängsvissa ska allt lära Anna hur man gör, eftersom hon inte kom ihåg att man kunde göra det själv, ha ha!

Puss&kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0